Victoria Beckham, în război rece cu noua sa noră, Nicola Peltz: ”Nu se suportă!”

5 august, 2022
Pelz   Victoria jpg

Dacă la luxoasa nuntă totul părea roz între familii, se pare că armonia nu este chiar la ea acasă în familiile Beckham – Peltz.

PageSix a dezvăluit în exclusivitate că fosta Posh Spice e la cuțite cu nora sa cea bogată, iar problemele ar fi apărut tocmai după ce aceasta s-a căsătorit cu Brooklyn.

brooklyn nicola1 png

”Între ele, e un adevărat război rece”, subliniază sursa citată. Peltz, în vârstă de 27 de ani, abia ce s-a măritat în aprilie cu Brooklyn, fiul de 23 al starurilor David și Victoria Beckham. Se pare că lucrurile au devenit tensionate chiar înainte de nuntă. Un apropiat al familiei britanice a dezvăluit sursei citate: ”Nu se suportă și nu-și vorbesc! Pregătirea nunții a fost îngrozitoare.”  Se pare că nora nu a dorit niciun fel de implicare a Victoriei pentru nuntă, iar comunicarea a fost foarte limitată.

Comportamentul rece al milionarei Peltz nu a ajutat-o pe Victoria să se apropie de ea și să-i vadă părțile bune.

Zvonurile spun că Nicola, o actriță care nu s-a remarcat cu ceva măreț până acum, se simte amenințată de socrii săi celebri în toată lumea și simte cumva că aceștia ar eclipsa-o. Publicația care a dezvăluit aceste dedesubturi a contactat părțile implicate pentru un drept la replică, însă se pare că nimeni nu a dorit să comenteze.

Nunta tinerilor a fost unul dintre evenimentele de top ale anului, toată pregătirea ajungând în jurul fabuloasei sume de 4 milioane de dolari.

Averea familiei Beckham, estimată la 400 milioane de dolari este mică, comparativ cu cea de 1 miliard şi jumătate de dolari a magnatului Nelson Pelz, în vârstă de 79 de ani. Acesta şi fostul model Claudia, în vârstă de 65 de ani, sunt părinţii Nicolei, soția lui Brooklyn.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg