Victoria Beckham, invitată la cină de fiul Brooklyn. Ce relaţie frumoasă au!

16 martie, 2018
hepta 3464872 victoria brooklyn beckham jpg jpeg

Au cea mai frumoasă relaţie mamă-fiu, iar asta include câte o ieşire în oraş pentru cină. La vârsta lui Brookyln Beckham (19), puţini sunt adolescenţii care vor să mai facă lucruri cu părinţii lor, cei mai mulţi preferând să iasă în baruri cu prietenii de aceeaşi vârstă.

image

Cu toate acestea, când ai o mamă atât de cochetă, cunoscută şi open-minded precum Victoria, e greu să nu vrei sa fii alături de ea în orice moment. Adesea surprins alături de mama sa, Victoria, sau de tatăl, David, Brooklyn se poate desprinde foarte geu de părinţi, chiar dacă s-a mutat la New York pentru studiile universitare. Aşa că întâlnirea cu familia este cu atât mai plăcută, având în vedere că părinţii nu s-au obişnuit încă cu ideea plecării de acasă a băiatului lor cel mare. Joi seara, Victoria (43) s-a bucurat de o ieşire alături de fiul ei care a venit la Londra pentru căteva zile. Într-un outfit creat de ea, mămică a fost preţioasă, în timp ce tânărul de 19 ani, îmbrăcat casual, o ţinea drăgăstos de mână.

Cei doi au luat cina într-un restaurant popular din Regatul Unit. Probabil că au sărbătorit Ziua Mamei cu întârziere, deoarece Brooklyn a fost în acea perioadă la New York. Adolescentul i-a adus un omagiu mamei sale tatuându-şi cuvântul "Mum" pe biceps.

Foto: Hepta, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg