Victoria Beckham, la mijloc între conflictele şi orgoliile regale. De ce e nevoită să aleagă între ducii de Cambridge şi cei de Sussex?

12 august, 2021
1 fotojetbeckham jpg jpeg

Decizie grea pentru Victoria Beckham! Este prinsă la mijloc între prieteniile cu familia regală britanică. Pe cine va invita la nunta fiului său?

Victoria Beckham este într-o mare dilemă. Prinsă la mijloc între prieteniile regale, cui îi va da întâietate când e vorba de invitaţiile de nuntă?

Fosta Spice Girl se pare că este foarte nedumerită din această cauză, spun sursele presei mondene internaţionale. Căci este prinsă la mijloc între prietenia cu Harry şi Meghan şi restul familiei britanice.

Familia Beckham va organiza o fastuoasă petrecere de logodnă, înaintea marelui eveniment, nunta, programat în vară. Un apropiat a spus pentru Closer Magazine că Victoria este cu adevărat îngrijorată. Nu ştie dacă va fi în ordine să invite cele două cupluri prietene: Harry şi Meg, William şi Kate.

”Va fi ciudat să nu invite una dintre părţi, dar îşi face griji şi dacă va invita ambele cupluri. Căci nu doreşte să işte vreun conflict. Şi asta pentru că familia Beckham ţine la prietenia cu toţi şi nu doreşte să ajungă la mijloc, între orgoliile lor. E de înţeles, Victoria stă departe de aceste conflicte”, a mai spus sursa cu îngrijorare.

De-a lungul anilor, soţii Beckham au dezvoltat o prietenie trainică atât cu ducii de Cambridge, cât şi cu cei de Sussex. Rămâne de văzut ce vor alege pentru lista de invitaţi la nuntă a fiului lor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg