Victoria Beckham, mare show de modă la Paris. Inclusiv fiul și nora din SUA îi vor fi alături

3 martie, 2023
Victoria și David Beckham  GettyImages 960071734 jpg

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se răsfață la Paris, înainte de marea reuniune cu Victoria și David. Fosta Posh Spice este gazda de azi a unui eveniment cu stil.

Victoria Beckham își prezintă colecția toamnă – iarnă la Paris, iar pentru a demonta orice zvonuri legate de mediatizata neînțelegere dintre soacră și noră, iată că Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au aterizat și ei la Paris, în capitala modei, pentru a fi alături cunoscutului designer.

Victoria Beckham a dat deja câteva intro-uri interesante pe pagina sa oficială de Instagram.

Fiul cel mare al familiei Beckham se reunește cu familia după o lungă perioadă de absență. Proaspăt căsătoriții nu au mers în Marea Britanie de Sărbători, ci au ales să petreacă primul Crăciun în calitate de soț și soție pe continentul american, unde locuiesc, în Florida.

Cuplul părea foarte relaxat în timp ce erau fotografiați în apropierea hotelului parizian în care stau și nici vorbă de tensiuni. Nora și soacra au reușit, într-un final, să-și gestioneze animozitățile, după o perioadă glacială, în care nici nu și-au vorbit.

Nicola Peltz pare că a întinerit și că îi priește mariajul. A fost surprinsă de mână cu Brooklyn Beckham, într-un costum de piele maro, format din fustă și jachetă. Tânăra a purtat cizme lungi până la genunchi. Brooklyn era foarte casual, în jeanși, teniși și un pulover crem. În cap purta șapcă.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz profimedia 0759844076 jpg

Este a doua oară când tinerii îi fac galerie Victoriei într-un show de modă. Ei au susținut-o și în septembrie, când și-a prezentat colecția primăvară – vară.

David și Victoria Beckham au dezghețat relațiile înghețate dintre familia lor și nora, Nicola Peltz, căreia i-au trimis cu amabilitate un mesaj de la mulți ani pe rețelele de socializare, în ianuarie, 2023.

Anul trecut, au existat tot mai multe speculații că Nicola și mama lui Brooklyn, Victoria, nu se înțeleg atât de bine.

Sursele au susținut că cele două s-au certat din cauza rochiei de mireasă pe care Nicola a îmbrăcat-o la nunta cu Brooklyn din aprilie 2022, dar actrița a insistat mai târziu că povestea a fost disproporționată și că Victoria pur și simplu nu și-a luat angajamentul că va concepe rochia.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg