Victoria Beckham nu acceptă ideea bătrâneții. La ce soluții uimitoare apelează, pentru a rămâne tânără

21 iunie, 2023

Pare că îmbătrânirea n-ar fi un proces natural, așa cum am fi crezut, ci o opțiune. Căci potrivit divei britanice, există la îndemână soluții concrete de amânare a ridurilor, care nu implică intervenții chirurgicale.

David și Victoria Beckham, Foto Instagram jpg

Nu putem să nu observăm că soții Beckham arată superb la 49 (Victoria) și 48 de ani (David)!

Fosta Posh Spice și-a uimit fanii cu o destăinuire de-ale sale: creatoarea de modă folosește o cremă hidratantă care are în compoziția sa propriul sânge!

În urmărirea scopului său suprem, de tinerețe fără bătrânețe, Victoria Beckham mai aplică unele trucuri interesante: mâncare puțină și o terapie revoluționară, cu micro-ace. Microneedling este un tratament de mezoterapie facială, cu microace, cu o tehnică semi-invazivă, ce acționează prin efectuarea a mii de micro-înțepături la nivelul pielii, transportând la nivelul dermului și epidermului mai multe substanțe active. 

Terapia cu micro-ace reprezintă cel mai avansat sistem automatic pentru reîntinerirea pielii, reducerea vergeturilor și a cicatricilor, precum și pentru terapii ale scalpului.

Se utilizează doar micro-ace sterile și de unică folosință, care sunt create pentru diferite zone ale pielii. Mai mult, în timpul procedurii, pentru a nu simți durere, Victoria Beckham este anesteziată.

Victoria Beckham, Instagram jpg

Și într-adevăr, efectele se văd. Desigur, fosta Posh Spice este la fel de preocupată de siluetă și reușește să arate ca în adolescență. Nici nu ar avea cum altfel, având în vedere cât de puțin mănâncă.

Silfida mamă a patru copii consumă același preparat de peste 25 de ani, iar un amic de-ai ei se jură că n-a văzut-o niciodată mâncând. Până și ea recunoaște că este foarte pretențioasă în privința mâncării. „Sunt coșmarul oricărui chef!”, spune pe șleau, iar soțul ei a confirmat: „Mănâncă același lucru de 25 de ani! De când o cunosc, consumă doar pește la grătar cu legume făcute la abur”, a mărturisit David Beckham.

Fastingul este cunoscut deja ca o metodă reală de menținere a tinereții. Oamenii care se alimentează puțin arată mai bine și au pielea mai elastică. Până la urmă, contează propriul echilibru din viață, prioritățile. Iar soții Beckham își doresc să se bucure cât mai mult de viața lor frumoasă și prosperă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png