Victoria Beckham, obsedată de succes

29 ianuarie, 2017
Victoria Beckham out and about in a white turtleneck sweater and tartan patterned trousers in New York jpeg

Fosta Posh Spice şi-a lansat fiul pe scena muzicală la o vârstă mult prea fragedă, forţându-l să devină un star pop, spre revolta părinţilor care până de curând au admirat-o.

Celebrity is her drug. După Brooklyn, este rândul lui Cruz să ducă mai departe „gena“ VIP.

Majoritatea mamelor vor ca urma­şii lor să reuşească în viaţă, dar se pare că fosta Spice Girl duce lucrurile mult prea departe în privinţa fiului ei, Cruz. Băiatul de 11 ani a sem­nat deja contract cu managerul lui Justin Bie­ber, Scooter Braun, lansând primul lui single, If Every Day Was Christmas, cu ajutorul căruia a şi strâns nişte bani în scop caritabil. Toate dintr-o lovitură! Şi asta la doar 11 ani! Tatăl său, David Beckham, pretinde că e vorba de o singură piesă muzicală, născută din ideea că fiul lui dorea să dăruiască ceva din preaplinul familiei sale către copiii şi tinerii dezavantajaţi. „Nu e nimic mai mult decât această piesă. Nu vă gândiţi la mai mult… Are 11 ani. E încă la şcoală şi pe asta se concentrează“, a precizat David. Apropiaţii fa­miliei spun, însă, că, în culise, celebrii părinţi ai lui Cruz au deja discuţii aprinse despre viitorul fiului lor, fiindcă Victoria crede cu totul altce­va despre proiectul în cauză. Ea îşi doreşte ca acesta să fie începutul unei cariere de succes, iar Cruz să devină deja următorul Justin Bie­ber. „E foarte ambiţioasă, lucru care i-a folosit în viaţă. Dar când e vorba despre copii, această disperare de a-i propulsa înaintea timpului s-ar putea întoarce împotriva ei. Dar şi împotriva lui Cruz“, comentează un prieten.

De altfel, vedetele n-au întârziat s-o critice pentru acest comportament. Piers Morgan a declarat că Vicky se dovedeşte a avea o ambi­ţie de-a dreptul bolnăvicioasă, toxică. „Nu este vina lui Cruz. El are doar 11 ani. Am observat că nu trece săptămâna fără ca unul sau toţi copiii familiei să fie exploataţi pentru conso­lidarea brandului Beckham. Ţi se face rău, pur şi simplu. Iar acum, faptul că Victoria l-a scos pe piaţă pe Cruz, de Crăciun, e atât de josnic, chiar şi pentru standardele familiei Beckham“, a comentat, dezgustat, Morgan. „Cred că ar fi trebuit să aştepte măcar până intra în adoles­cenţă. Vorbim de o industrie crudă, iar la 11 ani eşti prea mic ca să faci faţă acestui mediu periculos. La vârsta asta, ar trebui să cânte doar în joacă, în dormitor, cu deodorantul ta­tălui pe post de microfon“, a adăugat Sharon Osbourne.

La „antrenament“. Mezinul Beckham s-a familiarizat deja cu aparatul foto.

Victoria a trecut, însă, peste toate criti­cile şi-şi vede mai departe de planul său de a-l încorona pe Cruz drept Micul Prinţ Pop, insistând pe lângă Nicole Scherzinger să facă un duet cu el. „Victoria mi-a spus despre fiul ei… Lui Cruz chiar îi place să cânte, ea nu-l forţează, doar îl susţine. Eu aş face acest duet, dar Cruz are doar 11 ani“, a fost reacţia echi­librată, diplomată a lui Nicole. Însă adversa­rii fostei Posh Spice spun că întreaga familie este obsedată de celebritate şi că şi ceilalţi copii au aceeaşi „soartă“, Victoria ocupându-se asiduu de profilele de pe conturile de so­cializare media ale lui Brooklyn şi Romeo. Cel dintâi e un fotograf în devenire, în vreme ce Romeo este deja model cu acte pentru Bur­berry. Iar amândoi au fost implicaţi în reali­zarea clipului muzical al fratelui lor, Cruz. În acest ritm, credem că e vremea să întindem deja covorul roşu şi pentru Harper, mezina de cinci anişori a familiei Beckham.Recente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg