Victoria Beckham şi-a dus fetiţa la film

5 septembrie, 2011

Am zice că o mămică grijulie şi-ar scoate la plimbare copilul de nici două luni prin parc, ca să ia o gură de aer proaspăt. Nu şi soţia lui David Beckham, care a luat-o pe micuţa Harper Seven la film! Pe 4 septembrie, Victoria şi-a luat cei patru copii

Am zice că o mămică grijulie şi-ar scoate la plimbare copilul de nici două luni prin parc, ca să ia o gură de aer proaspăt. Nu şi soţia lui David Beckham, care a luat-o pe micuţa Harper Seven la film!

Pe 4 septembrie, Victoria şi-a luat cei patru copii şi au mers împreună la cumpărături în complexul de shopping The Grove din Los Angeles. Astfel, Brooklyn, Romeo, Cruz şi micuţa de numai şapte săptămâni, Harper Seven, au însoţit-o pe fosta membră a trupei Spice Girls la cumpărături şi apoi la film. Victoria, ajunsă deja la silueta ei de dinainte de-a rămâne însărcinată, a fost foarte grijulie cu fetiţa ei, care a beneficiat şi de atenţia bonei sale şi de protecţia unui bodyguard. Partenera lui David a dat o raită prin magazinul de cosmetice Mac înainte de-a intra împreună cu toţi cei patru copii ai ei la film.

foto: www.RadarOnline.comRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg