Victoria și David Beckham au sărbătorit nunta de argint în ținutele de la căsătoria lor

5 iulie, 2024

Soții Beckham au sărbătorit cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei lor cu o reconstituire a portretelor lor de nuntă - inclusiv acele ținute mov asortate.

Poate că nu le mai plac ținutele de la nuntă, dar măcar au simțul umorului. FOTO: Facebook
Poate că nu le mai plac ținutele de la nuntă, dar măcar au simțul umorului. FOTO: Facebook

Au văzut mov în fața ochilor! „Ce-a fost în capul nostru?", se întreba David Beckham în documentarul său Netflix când i-au fost prezentate fotografii de la nunta lui din 1999 cu Victoria. Una în care Castelul Luttrellstown din secolul al XV-lea, tronurile lui și ale ei, porumbelul alb solitar eliberat la semnalul "Da" și tema inexplicabilă Robin Hood cu acele ținute violet cardinal au făcut deliciul unui pictorial excentric pentru revista OK! UK. „Cred că am urmat exemplul Victoriei", s-a scuzat el, zâmbind.

Săptămâna aceasta, David și Victoria Beckham au decis să marcheze nunta de argint cu o reconstituire a acestor portrete exacte pe proprietatea lor din Oxfordshire. Și iată-i din nou așezați pe tronurile de catifea în ținutele lor semnate Antonio Berardi: Victoria Beckham într-o rochie sirenă cu flori pe umăr și sandale argintii Manolo Blahnik, iar David Beckham într-un costum închidere dublă și guler larg, cu cămașă și pantofoi în aceeași nuanță. „Da, încă ne vin!”, a comentat amuzată fosta membră a trupei Spice Girls, acum unul dintre cele mai apreciați designeri de modă.

„A fost distractiv", a spus în cele din urmă Victoria despre acele ținute de acum 25 de ani, astăzi cel puțin ilare. „Nu ne făceam griji cu privire la ce vor spune oamenii. Vrei doar să te exprimi și așa eram noi." Există, desigur, puține lucruri la fel de romantice ca această încercare de recreare a tabloului lor de nuntă, iar Victoria și-a petrecut ultima săptămână într-o stare de nostalgie digitală. A se vedea fotografiile pe care le-a încărcat dintr-o vacanță din 1997 la Portofino, cu brațele înfășurate în jurul lui David, îndrăgostită pe un iaht închiriat. „A fost o călătorie foarte, foarte romantică. Îmi amintesc cât de emoționată am fost să fiu acolo cu David pentru prima dată. Intensitatea faptului că noi doi am fost complet singuri timp de 48 de ore a fost uimitoare..."

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex
Maluma la Neversea 2 png
Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu
Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg