Video Anunţul surpriză: Chrissy Teigen şi John Legend aşteaptă al treilea copil!

14 august, 2020
1 teigen 1 jpg jpeg

Celebrul cuplu a făcut anunţul în noul lui clip, Wild

Clipul romantic în care John Legend şi soţia lui anunţă că aşteaptă al treilea copil a fost lansat ieri - mai jos poţi vedea captura din videoclip în care se vede cum John o îmbrăţişează pe Chrissy, în timp ce ea îşi ţine mâinile pe burtica ei proeminentă. Cei doi mai au o fiică de 4 ani, Luna, şi un fiu de doi ani, Miles, care apar şi ei în filmarea de pe plajă, întregind tabloul de familie. Este un mod inedit de a transmite vestea. Practic, cei doi nu au făcut un anunţ oficial şi s-ar putea considera că totul face parte din scenariul clipului.

teigen 2 jpg jpeg

Dar pentru a confirma informaţia, Chrissy a pus o filmare la story pe contul ei de social media, în care ne arată mândră sarcina (foto jos).

chrissy sarcina jpg jpeg

Chiar anul trecut Chrissy spunea că îşi mai doreşte copii. Atunci, însă, ea preciza că nu vrea să se grăbească. "Voi mai aştepta câţiva ani până să încercăm din nou, pentru că cei mici te epuizează", spunea ea. Ei bine, în ciuda oboselii care vine la pachet cu bucuria de a avea copii, Chrissy şi John nu au mai avut răbdare să aştepte câţiva ani. Interesant este cum s-a întâmplat de data aceasta bucuria, pentru că cei doi au mărturisit că au avut probleme până acum şi au apelat la fertilizarea in vitro. Oare de data aceasta s-a petrecut totul pe cale naturală? Aşa s-ar explica surpriza celei de-a treia sarcini venite mult mai repede decât s-ar fi aşteptat cineva. Fanii au început deja să-i felicite pe reţelele de socializare. Urmăreşte mai jos clipul proaspăt lansat - în care, spre final, este secvenţa în care Chrissy îşi ţine mâinile pe abdomenul proeminent, iar el o îmbrăţişează. Recente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg