VIDEO Apariţie rară a artistei Barbra Streisand, aplaudată minute în şir la SAG Awards

27 februarie, 2024

Jennifer Aniston, fan de-o viaţă al lui Streisand, și colegul său actor, Bradley Cooper, i-au înmânat trofeul pentru întreaga carieră.

Barbra Streisand, aproape neschimbată la 81 de ani. FOTO: Getty Images
Barbra Streisand, aproape neschimbată la 81 de ani. FOTO: Getty Images

A fost un moment de maximă emoţie sâmbătă pe scena Screen Actors Guild (SAG) Awards, acolo unde legendara artistă Barbra Streisand a fost invitată să-şi primească trofeul Life Achievement Award în semn de recunoaștere a carierei sale prolifice și a activității sale umanitare.

Barbra Streisand, în vârstă de 81 de ani, a primit astfel cea mai înaltă distincție a SAG ca al  59-lea laureat al premiului, care se acordă unui actor care promovează "cele mai bune idealuri ale profesiei de actor". Introducerea a fost făcută de Jennifer Aniston și Bradley Cooper, foarte emoţionaţi că lor le-a revenit onoarea de a-i înmâna premiul, iar la intrarea pe scenă, Barbra Streisand a fost primită cu ovații în picioare și cu mulți actori în lacrimi - printre care şi Anne Hathaway, vădit mişcată că poate fi martora unui asemenea moment grandios.

Aproape neschimbată, cu aceeaşi voce ştiută de toţi şi acelaşi umor savuros, Barbra Streisand a fost o prezenţă elegantă, în rochia sa lungă cu paiete aurii, peste care a purtat o redingotă brodată cu fir auriu şi celebru-i basc asortat.

În discursul său de acceptare, actriţa şi cântăreaţa a povestit despre visul ei de a deveni actriță pe când era adolescentă în Brooklyn și despre faptul că era admirată de actorul Marlon Brando în filmul "Guys and Dolls" din 1955. "Acea lume imaginară era mult mai plăcută decât tot ceea ce trăiam eu", a spus Streisand mulțimii. "Nu-mi plăcea realitatea. Voiam să fiu în filme, chiar dacă știam că nu semănam cu celelalte femei de pe ecran. Mama mi-a spus: "Ar fi bine să înveți să dactilografiezi", dar nu am ascultat-o".

A fost primul premiu SAG pentru Barbra Streisand, care are două Oscaruri, 10 Grammy-uri, cinci Emmy-uri și un premiu Tony onorific "Star of the Decade", care o plasează în clubul de elită EGOT al vedetelor care au câștigat toate aceste premii.

Streisand a câștigat primul său Oscar în 1969 pentru rolul principal al actriței Fanny Brice în comedia "Funny Girl" din 1968. Ea a simțit cea mai mare legătură cu acest personaj pentru că, așa cum a declarat pentru Los Angeles Times, "Ea își dorea atât de mult de la viață... la fel ca mine când am jucat acel rol".

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg