VIDEO Brad Pitt a vândut casa în care a locuit în anii fericiți alături de Angelina Jolie

30 martie, 2023

După aproape 30 de ani, starul a vândut casa din Los Angeles în care a locuit cu fosta lui soţie și și-a dezvoltat proiectele arhitecturale.

Casa lui Brad Pitt din Hollywood Hills jpg

Brad Pitt tocmai a vândut casa din California, care a fost în proprietatea sa timp de aproape trei decenii și pe care a folosit-o pentru a-și dezvolta abilitățile de arhitect, fiind totodată și casa pe care a împărțit-o cu Angelina Jolie.

Potrivit site-ului TMZ, surse din domeniul imobiliar au confirmat că Brad Pitt a vândut proprietatea pentru 39 de milioane de dolari.

Construită în 1910 de un magnat al petrolului și unde Jimi Hendrix a scris piesa May This Be Love, casa a fost cumpărată în 1994, după ce actrița Cassandra Peterson, vedeta din "Elvira, Mistress of the Dark", i-a vândut-o pentru 1,7 milioane de dolari.

Brad Pitt a locuit aici mulți ani și a devenit căminul său şi al soţiei sale, Angelina Jolie, dar și al celor șase copii ai lor, până când actorii s-au separat în 2016.

Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg

De-a lungul anilor, starul a cumpărat mai multe terenuri adiacente proprietății și s-a implicat activ în proiectarea și construirea de noi structuri și în renovarea celor vechi.

Cum arată casa pe care Brad Pitt tocmai a vândut-o?

Casa principală are peste 2.000 de metri pătrați, la care se adaugă un skate park, o sală de bal, o sală de cinema, un garaj pentru motociclete, o locuință din piatră și un imens iaz cu peşti koi.

Reședința este înconjurată de grădini luxuriante, ceea ce o face complet privată, și este situată într-o comunitate închisă, cu pază, din cartierul Hollywood Hills.

Brad Pitt a încercat să își vândă casa în luna ianuarie a acestui an pentru 45 de milioane de dolari și, potrivit portalului de știri, a vândut-o pentru o sumă mai mică, deoarece se va muta în curând în Carmel, California.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg