VIDEO Brad Pitt povesteşte cum a făcut figuraţie un an şi jumătate, dar şi despre momentul stânjenitor al primului sărut

10 ianuarie, 2020
2 brad pitt jpg jpeg

Brad Pitt a rememorat cu umor cum a sărutat prima dată o fată, dar şi alte momente din perioada lui de început

"O chema Lisa, ne aflam într-un garaj... Eram în clasa a patra, ea era vecină cu mine. După ce am sărutat-o am fugit acasă. A fost cumva planificat. M-am gândit că ne vom întâlni acolo şi vom face asta. Dar anticiparea momentului mi-a dat mari emoţii. Aşa că îmi amintesc că am ajuns acolo, am sărutat-o apoi am rupt-o la fugă spre casă", a povestit Brad Pitt despre primul lui sărut în filmarea pentru W Magazine.

"Mereu îmi plăcea de câte-o fată. Începând de la grădiniţă apoi în fiecare an era cineva de care mă îndrăgosteam", a mai spus Brad. "Iar când a venit vorba despre balul de absolvire, eu am fost la două. Pentru că în acea perioadă mă vedeam cu o tânără frumoasă care studia la un alt liceu. Aşa că a trebuit să merg şi la balul liceului meu, dar şi balul liceului ei."

"Prima mea apariţie într-o producţie TV a fost ori în serialul Dallas ori în Thirtysomething, în care aveam o singură replică. Trebuia să spun "Da" sau "Nu", nu mai ştiu. Dar era de ajuns, eu oricum am făcut figuraţie un an şi jumătate. Îmi amintesc că am făcut figuraţie într-un film cu Charlie Sheen. Şi eram încântat că sunt pe platourile de filmare. Era o scenă importantă la un restaurant, iar eu eram ospătarul care turna şampania în pahare. M-am gândit atunci cum să fac să obţin o replică în acea scenă... Aşa că am turnat într-un pahar, am turnat în paharul lui Charlie, încă unul, apoi am ajuns la paharul unei actriţe, pe care am întrebat-o: "Mai doriţi ceva?". Ea s-a întors enervată spre mine. Regizorul a strigat: "Stop, stop!" şi a venit la mine nervos, spunându-mi: Dacă mai faci asta o dată, zbori de pe platou!", a povestit el râzând, rememorând un episod care azi pare incredibil: chiar şi pe Brad Pitt a vrut cineva, cândva demult, să-l dea afară de pe platouri!

"Mi-aş fi dorit să fiu un rockstar, dar nu am voce. Şi nici la vreun instrument muzical nu am avut talent, aşa că a trebuit să mă mulţumesc cu următorul lucru de pe listă", a mai spus el. Urmăreşte mai jos mărturisirile lui Brad, care spune, printre altele, şi cum a ajuns la el scenariul pentru "Once Upon A Time in Hollywood".Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg