VIDEO Cara Delevingne, Pharrell Williams şi Géraldine Chaplin, protagoniştii unui scurtmetraj semnat Karl Lagerfeld

3 decembrie, 2014

Un filmuleţ de 7 minute, asemănător unui mini-musical şi gândit de şeful casei de modă Chanel, îi aduce în prim-plan pe cei doi artişti, transformaţi în personaje de epocă

Un filmuleţ de 7 minute, asemănător unui mini-musical şi gândit de şeful casei de modă Chanel, îi aduce în prim-plan pe cei doi artişti, transformaţi în personaje de epocă, care spun povestea celebrului sacou Chanel.

Karl Lagerfeld a făcut echipă cu actriţa Géraldine Chaplin, cu manechinul Cara Delevingne şi cu cântăreţul Pharrell pentru acest proiect numit „Reincarnation“, care surprinde câteva aspecte din viaţa lui Gabrielle ‘Coco’ Chanel.

Pelicula o surprinde pe aceasta locuind într-un luxos hotel austriac, prin 1954, tocmai în perioada în care era pe punctul de a lansa „la pièce de résistance“ a întregii ei creaţii fashion: sacoul de damă.

Cea care o interpretează pe celebra creatoare de modă este actriţa Géraldine Chaplin, a cărei prezenţă dă greutate şi şarm acestui scurtmetraj.

Sursa de inspiraţie a lui Coco o reprezintă jacheta valentului ce visează, în timpul nopţii, că este Franz Joseph al Austriei şi că dansează cu a lui regină, Sissi, pe melodia "CC the World".

Filmul a fost lansat în cadrul expozitiei Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d’art collection, la Salzburg.

Get your own valid XHTML YouTube embed code

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg