VIDEO Câştigătorul Eurovision 2021 a prizat cocaină în timpul show-ului? „Testaţi-l de droguri!” Cum a răspuns rockerul italian acuzaţiilor

23 mai, 2021
11 astaaaa jpg jpeg

Trupa rock Maneskin a ieşit învingătoare aseară, luând acasă premiul cel mare. Însă, la scurt timp după încheierea concursului, s-a iscat un ditamai scandalul – liderul trupei căştigătoarea, Damian David, a fost acuzat că s-a dorgat chiar în timpul transmisiunii LIVE, iar imaginile cu pricina au făcut înconjurul internetului.

Nicio ediţie Eurovision fără scandal! Anul acesta, chiar liderul trupei câştigătoare este protagonistul scandalului de proporţii care s-a declanşat odată ce show-ul s-a încehiat şi lumea a putut urmări online tot felul de filmuleţe cu participanţii concursului.

2 2 jpg jpeg

După ce au fost anunţaţi câştigătorii Eurovision 2021, a început să circule online un video în care Damian David îşi apleacă capul pe masa în faţa căreia se afla întreaga lui trupă şi pare că ar priza cocaină.

Nu puţini au fost cei care au cerut post-Eurovision 2021 teste pentru droguri după ce au văzut imaginile suspecte. După ce filmuleţul a devenit viral pe Twitter, membrii trupei Maneskin au ţinut să facă câteva precizări.

Descalificarea căştigătorului?

„Teste pentru droguri şi descalificarea Italiei! Toate punctele lor ajung autormat la cei de pe ultimul loc şi Marea Britanie câştigă!”, cere cineva pe Twitter. „Puneşi-l să facă un test pentru droguri acum. În seara asta, nu mâine”, a spus altcineva aseară, după ce fuseseră anunţaţi câştigătorii.

După show, i s-a spus trupei câştigătoare, la sesiunea Q&A: „A existat o secvenţă, în timpul trasmisiei LIVE, în care tu eşti în spate şi pari că tragi pe nas ceva, iar oamenii se întreabă dacă nu cumva ai prizat cocaină. Ce ai de spus despre asta?” Iar răspunsul liderului trupei a venit imediat: „Thomas spărsese un pahar”, la care a adăugat: „Eu nu mă droghez, vă rog nu spuneţi asta. Chiar nu faceţi asta!”

Imaginea incriminatoare

12 si asta jpg jpeg

Fanii trupei Maneskin l-au apărat pe Damian spunând că era un pahar spart în faţa lui şi că tot ce a făcut el a fost să lingă conţinutul vărsat al paharului. Alţii au spus că rockerul şi-a odihnit capul pe masă pentru două secunde, înainte de-a ţipa de bucurie că fusese anunţată victoria lor.

Şi, evident, mai sunt alţii care susţin că există oameni invidioşi pe victoria Italiei şi că aceştia ar face orice ca să vadă rockerii italieni descalificaţi. Voi ce credeţi că s-a întâmplat?

Dă click mai jos pentru a vedea secvenţa în care Damian David îşi lasă capul pe masă şi pare că prizează cocaină:

https://www.youtube.com/watch?v=FhVbZ6Gsutg

Foto - Profimedia, TwitterRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg