Video. Ce spun Emilia Clarke şi Kit Harington despre scena de sex din ultimul episod Game of Thrones

29 august, 2017
game of thrones 133 jpeg

Scena de sex avându-i ca protagonişti pe doi dintre cei mai cool actori ai serialului Game of Thrones, a fost una destul de controversată, mai ales că personajele interpretate de Emilia Clarke şi Kit Harington au fost făptaşii unui incest.

image

Fanii Game of Thrones au fost fie entuziasmaţi, fie îngroziţi de faptul că Jon Snow şi Daenerys Targaryen au ajuns în pat în una dintre cele mai memorabile scene din toate cele şapte sezoane ale seriei. Într-un momet atipic marca mătuşă-nepot, cei doi, curajosul John şi mama Dragonilor au ajuns într-o ipostază intimă, punând în scenă un moment incendiar de sex. Probabil că şi lor, care au fost în pielea personajelor cu pricina, le-a fost ciudat să filmeze o astfel de scenă, însă cum au văzut cei doi actori această experienţă, aflăm chiar din gura lor.

image

Vorbind despre relaţia dintre personajele lor, Kit Harington a spus: "Cred ca era inevitabil de la jumătatea sezonului ca Jon şi Daenerys să nu ajungă în pat". Emilia Clarke a adăugat: "Pentru noi, ca actori, este ciudat! Nu ştiu cum va decurge totul şi care vor fi reacţiile".  Kit a glumit: "Îmi place să mă uit la Dany (a râs)....Amândouă personajele ştiu că ceea ce fac este greşit şi că asta le va  cauza probleme. Dar este acel moment când simţi ceva foarte puternic pentru cineva şi reuşeşti să treci cu acel cineva pentru toate obstacolele, ca un tren în mare viteză, nu poţi opri asta."

Foto:  Captură HBO Game of ThronesRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg