VIDEO Courtney Love despre Kurt Cobain: “Era disperat după faimă”

25 iunie, 2014
nirvana jpeg

Nirvana este încă pe buzele tuturor adolescenţilor şi a nostalgicilor rockului veritabil, chiar şi la 20 de ani de la moartea tragic a solistului trupei. Iar noi dezvăluiri personale ale fostei lui iubite vin să dea peste cap imaginea pe care mulţi ne-am format-o despre marele rockstar.

Nirvana este încă pe buzele tuturor adolescenţilor şi a nostalgicilor rockului veritabil, chiar şi la 20 de ani de la moartea tragic a solistului trupei. Iar noi dezvăluiri personale ale fostei lui iubite vin să dea peste cap imaginea pe care mulţi ne-am format-o despre marele rockstar. Potrivit lui Courtney, regretatul artist avea cu totul alte intenţii decât cele pe care el le renege şi le blama.

image

Într-un interviu inedit pentru NatGeo, fosta soţie a starului a dezvăluit că acesta voia să devină un mare rock star“”, deşi Kurt declarase la un moment dat: “Sunt prea încăpăţânat să-mi permit măcar să compromit vreodată muzica noastră sau să ne transformăm în vedete rock. Nu simt nevoia”… “Ba voia foarte mult”, continuă Courtney (49) despre cel cu care are şi-o fată, Frances. “A scris fiecărei case de discuri, mică sau mare... «Vom plăti! Lăsaţi-ne să fim înscrişi la voi!»”.

image

“Era disperat să ajungă cel mai mare rock star al lumii”, a mai spus blonda. “Absolut disperat. Dar a făcut să pară că asta a fost ceva aruncat asupra lui.” Şi a reuşit să devină un simbol al muzicii rock mult mai mult, din păcate, după moartea sa.

Iată un video cu scene din culise cu Kurt Cobain, care-a încetat din viaţă la 27 de ani din cauza unei supradoze, în 1994.

FOTO WENN, NATIONAL GEOGRAPHICRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg