VIDEO Cum a ajuns Jackie Chan dintr-un promotor al Vestului un simpatizant al comunismului? Vrea chiar să fie membru de partid!

15 iulie, 2021
7 vedete care si au dezmostenit urmasii 1 jpg jpeg

Poate cel mai mare star pe care l-a dat China producţiei de filme de acţiune a devenit un vehement apărător al idealurilor comuniste.

La cei 67 de ani ai săi, are în spate o carieră strălucitoare în lumea filmului, fiind una dintre puţinele vedete asiatice care au fost complet adoptate de Hollywood. Ba chiar una dintre cele mai bogate, având în vedere că averea sa a ajuns la 520 de milioane de dolari anul acesta.

Dar, cu toate că Vestul l-a făcut mare în întreaga lume şi că în tinereţe era un simbol al Hong Kong-ului, iată că acum Jackie Chan se dezice de idealurile democratice şi le îmbrăţişează pe cele comuniste.

Cel puţin, asta reiese din afirmaţia sa din timpul unui simpozion despre cinematografia chineză, când ce a fost întrebat ce părere are cu privire la discursul susţinut de preşedintele Xi Jinping cu ocazia centenarului Partidului Comunist Chinez.

„Când sunt în străinătate spun adesea că sunt mândru să fiu chinez. Dar sunt şi invidios pe cei care sunt membri ai Partidului Comunist. Vreau şi eu să fiu un membru al partidului. (...) Pot vedea măreţia Partidului Comunist Chinez. El face ceea ce spune şi îşi onorează promisiunile. A realizat în doar câteva decenii ceea ce şi-a propus să facă în 100 de ani”, a spus Chan, luându-i prin surprindere pe mulţi.

Nu însă şi pe cei care au fost atenţi la acţiunile sale şi care spun că, după cedarea Hong Kong-ului, actorul şi-ar fi întors privirea către conducătorii mult iubiţi. Mai mult chiar, din 2013 încoace, ar fi membru în forul care sfătuieşte Partidul Comunist Chinez, iar de anul acesta, ar fi parte a comitetului care alege şeful administraţiei Hong Kong.

Din suita "alte derapaje comuniste"

Pe 28 iunie, Chan a cântat la centenarul partidului „Apărând Râul Galben”, o melodie din timpul războiului sino-japonez izbucnit în anii premergători celui de-al Doilea Război Mondial. 

Cu altă ocazie, actorul şi-a exprimat susţinerea faţă de reprimarea brutală a manifestaţiilor pro-democraţie din Hong Kong, provocând furie în rândul unora dintre fanii săi, care l-au criticat aspru pe Twitter.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}