VIDEO Cum a schimbat Charlie Sheen provocarea găleţii cu gheaţă?

21 august, 2014

Charlie Sheen a participat şi el la provocarea găleţii cu gheaţă lansată de fundaţia americană ALS, într-un mod cu totul diferit faţă de celelalte personalităţi implicateîn campania umanitară de strângere de fonduri. Actorul în vârstă

Charlie Sheen a participat şi el la provocarea găleţii cu gheaţă lansată de fundaţia americană ALS, într-un mod cu totul diferit faţă de celelalte personalităţi implicateîn campania umanitară de strângere de fonduri.

Actorul în vârstă de 49 de ani se prezintă la începutul filmării, după care ia o găleată şi o răstoarnă deasupra capului, numai că, spre deosebire de celelalte provocări duse la capăt de personalităţi, din găleata lui Charlie Sheen nu curge apă cu gheaţă, ci dolari.

"Staţi puţin... Asta nu e gheaţă. Ăştia sunt 10.000 de dolari", spune el arătând spre bancnotele căzute pe podea. "Pe care îi donez astăzi fundaţiei ALS. Hai să fim sinceri: gheaţa se va topi, dar banii ăştia chiar o să ajute nişte oameni."

Sheen a transmis provocarea către Jon Cryer (fratele personajului lui Charlie Sheen din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate") , Ashton Kutcher (actualul protagonist al serialului) şi Chuck Lorre (creatorul serialului), cu menţiunea ca aceştia să facă exact ce a făcut şi el în filmare. "Haideţi băieţi! E pentru o cauză nobilă", i-a motivat actorul concediat din serialul cu pricina.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE