VIDEO Cum se mişcă Prinţul Charles şi soţia lui în ringul de dans?

17 noiembrie, 2012

Cuplul princiar a avut parte de-o demonstraţie coregrafică în timpul unei acţiuni stradale în oraşul Christchurch, din Noua Zeelandă.

Cuplul princiar a avut parte de-o demonstraţie coregrafică în timpul unei acţiuni stradale în oraşul Christchurch, din Noua Zeelandă. Tocmai ce-a aniversat împlinirea a 64 de ani, pe 14 noiembrie, dar Prinţul Charles rămâne un adevărat cuceritor. Invitat să participe, împreună cu soţia sa, Camilla, Ducesă de Cornwall, la o manifestaţie stradală în oraşul Christchurch, din Noua Zeelandă, fiul Reginei Elisabeta a II-a le-a demonstrat tuturor că ştie să danseze chiar foarte bine pe muzică de jazz.

Încurajat, probabil, şi de faptul că soţia sa a acceptat invitaţia unui tânăr de a dansa, Charles a primit şi el să facă cuplu cu Lisa Shannon, în vârstă de 57, care a fost fericită că poate dansa cu obrazul lipit de cel al prinţului.

Lisa, însă, nu se aştepta ca partenerul ei de ring să fie atât de agil şi să danseze atât de bine swing, ba mai mult, s-o obosească atât de mult, la anii lui.

„Dacă nu întrebi nu primeşti, l-am văzut stând acolo părând cam singuratic şi m-am gândit să-l invit la dans. El a condus şi eu l-am urmat, iar eu nu urmez de obicei, dar el a deţinut cu siguranţă controlul“, a adăugat ea, impresionată de prestaţia Prinţului Charles.

vezi aici fotografiile

Ringul de dans pe care au evoluat Prinţul de Wales, de 64 de ani, şi Ducesa de Cornwall, de 65, a fost ridicat de trustul caritabil Gap Filler. Pentru aproape doi ani, organizaţia s-a ocupat cu identificarea a diferite modalităţi creative de folosire a spaţiilor publice în urma cutremurului care a lovit Christchurch în septembrie 2010 şi a unui al doilea seism care a provocat mai mult de 180 de morţi în februarie 2011.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp