VIDEO David Duchovny s-a apucat de cântat?

2 aprilie, 2015

Protagonistul celebrelor seriale „X-Files“ şi „Californication“ are o pasiune mai puţin cunoscută fanilor săi. După ce, în luna februarie, şi-a lansat primul său roman, „Holy Cow“, acum vrea să intre şi în industria muzicală, cu un prim album.

Protagonistul celebrelor seriale „X-Files“ şi „Californication“ are o pasiune mai puţin cunoscută fanilor săi. După ce, în luna februarie, şi-a lansat primul său roman, „Holy Cow“, acum vrea să intre şi în industria muzicală, cu un prim album.

Fox Mulder cântă? Ei bine, da. Puţină lume ştie că David Duchovny e un adevărat meloman şi că a hotărât să-şi exploreze talentele şi-n alte domenii, decât cinematografia.

Pasiunea sa pentru muzică a fost dezvăluită publicului după ce anul trecut a înfiinţat, alături de doi prieteni, trupa Weather. Trioul a finalizat înregistrările pentru primul său album, care se va intitula „Hell or Highwater“ şi care va fi lansat de casa de discuri ThinkSay Records.

„Să fac acest disc a fost un vis devenit realitate, cu excepţia faptului că eu nu am avut acest vis - e încă un şoc pentru mine, când mă gândesc la felul în care acest proiect muzical a fost realizat. Tot ce ştiu în aceste momente este că aceste cântece reprezintă cea mai sinceră expresie a tot ce am făcut eu vreodată şi abia aştept să împărtăşesc această experienţă cu toată lumea", a declarat David Duchovny.

Actorul îşi va promova albumul de debut prin intermediul unor apariţii la diverse posturi de televiziune, însă nu intenţionează să plece într-un turneu.

„Sunt suficient de norocos încât să îmi asigur prezenţa în câteva emisiuni de televiziune celebre şi să beneficiez de expunerea mediatică pe care un artist debutant - pentru că asta sunt eu în acest domeniu - nu ar putea să o obţină. Am învăţat ce înseamnă să cânţi cu o trupă live, cât de aproape de microfon trebuie să stau, cum trebuie să cânt. A fost o călătorie de autocunoaştere. Sper să descopăr eu însumi anumite lucruri înainte ca publicul să le descopere“, a adăugat David Duchovny, în emisiunea „USA Today“.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique