VIDEO Demi Moore şi Mila Kunis au îngropat securea războiului? "Avem multe în comun!" Cum au ajuns pe aceeaşi scenă şi ce şi-au spus?

27 ianuarie, 2022
1 demi si mila jpg jpeg

Filmarea cu cele două actriţe este ceva ce nimeni nu credea că va vedea vreodată. Şi totuşi, este posibil! 

Nu a fost o întâlnire întâmplătoare cea dintre fosta soţie a lui Ashton Kutcher, Demi Moore, şi actuala lui parteneră, Mila Kunis. Este vorba despre un proiect publicitar strălucit gândit - echipa care a creat conceptul pentru clipul publicitar AT&T Fiber, furnizor de internet, tocmai asta şi-a dorit şi a reuşit: să facă vâlvă. Potrivit poveştii din clip, Demi şi Mila se întâlnesc la reuniune după terminarea liceului şi urcă în acelaşi timp pe scenă, fiind fiecare convinsă că ea însăşi va primi un premiu mult râvnit. Premiul, însă, pleacă spre cu totul altcineva, spre marea lor surprindere. "Habar n-am avut că am fost la acelaşi liceu", îi spune Demi Milei. "Avem multe în comun", este replica amuzantă a Milei, cu trimitere la Ashton Kutcher. Proiectul este totodată un semnal cât se poate de frumos - faptul că au acceptat să apară împreună în acest clip publicitar arată că au depăşit orice probleme care au existat în trecut. Iar amuzant este că, într-adevăr, au fost eleve la acelaşi liceu.

VIDEO Demi Moore şi Mila Kunis au îngropat securea războiului? "Avem multe în comun!" Cum au ajuns pe aceeaşi scenă şi ce şi-au spus?

stanga
dreapta
2 demi si mila jpg jpeg

Mila a povestit pentru ET Online că, în timp ce discuta proiectul cu AT&T, a contactat-o pe Demi: "În timpul primei mele întâlniri cu cei de la AT&T, am descoperit că Demi a fost tot la Liceul Fairfax din Los Angeles. Şi m-am gândit că acest amănunt va adăuga umor unei idei oricum strălucite. Aşa că am contactat-o şi i-am propus acest proiect, iar ea a acceptat imediat şi a fost încântată". Ce-i drept, însă, dintre cele două, doar Mila a absolvit liceul în cauză - în anul 2001. De cealaltă parte, Demi a abandonat Liceul Fairfax cândva la sfârşitul anilor '70. Lăsând deoparte liceul, cele două vedete mai au ceva în comun. Sau pe cineva: Ashton Kutcher. Demi a fost căsătorită cu el din 2005 în 2013, în vreme ce Mila i-a devenit soţie în 2015. Urmăreşte mai jos clipul publicitar cu cele două actriţe.  Foto: AT&TRecente pe Ok! Magazine

ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg