VIDEO Duet inedit! Vezi alături de ce artist celebru a concertat trupa VUNK!

13 februarie, 2015
dsc 0398 resize jpeg

Trupa VUNK a fost aplaudată minute în şir pentru noul duet realizat cu un îndrăgit interpret român în cadrul concertului #Prima vedere, susţinut aseară într-un pub din centrul capitalei.

Trupa VUNK a fost aplaudată minute în şir pentru noul duet realizat cu Gabriel Dorobanţu în cadrul concertului #Prima vedere, susţinut aseară într-un pub din centrul capitalei.

La prima întâlnire din 2015 cu publicul din capitală, într-un spectacol sold-out de aproape două ore în care au cântat mult aşteptatele piese ca 1000, Aşa, şi?, Scapă-mă de ea, Pleacă sau Numai la doi, trupa VUNK a pregătit o surpriză de proporţii: un moment special împreună cu Gabriel Dorobanţu, o reinterpretare a celebrei melodii “Hai vino iar în gara noastră mică” care a înregistrat un succes răsunător.

image

“Piesa asta este una dintre cele mai cunoscute şi iubite din România, din ultimii 30 de ani. Este un cântec cu care am crescut, pe care îl ascultăm când abia învăţăm să cânt la chitară în clasa a doua. Îmi doream de mult timp să cânt melodia asta împreună cu Gabriel Dorobanţu şi îi mulţumesc şi acum că a avut încredere în noi şi a făcut efortul să vină în concertul nostru. Am mai cântat în alţi ani şi cu Nelu Ploieşteanu sau Mirabela Dauer, iar acesta este felul nostru de a ne arăta respectul pentru o generaţie care a facut ca muzica românească să fie mai frumoasă”, spune Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

image

Duetul a fost momentul serii şi a fost aplaudat de sute de oameni, minute în şir: “Absolut toată lumea cânta piesa atât de tare, încât de pe scenă abia auzeam ce cântam. Gabriel Dorobanţu a spus la final că şi pentru el a fost o bucurie şi o onoare şi se simţea cât de emoţionat era de cum a fost primit”, a adăugat Cornel Ilie.

VUNK feat Gabriel Dorobanţu - “Hai vino iar în gara noastră mică” :



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg