VIDEO Ea este Romina Gingaşu, românca măritată în secret cu moştenitorul imperiului Ferrari

29 iulie, 2021
4 romina gingasu piero lardi ferrari jpg jpeg

Fiul fondatorului concernului italian a divorţat de prima lui soţie pentru a se recăsători cu mult mai tânăra româncă.

Piero Lardo Ferrari este fiul legendarului Enzo Ferrari, creatorul unuia dintre cei mai iubiţi bolizi şi al unui imperiu financiar impresionant. Astfel, la cei 76 de ani ai săi, Piero Ferrari se poate mândri cu o avere de 4,5 miliarde de dolari. Dar se mândreşte şi cu frumoasa şi tânăra lui parteneră de viaţă, românca Romina Gingaşu, care tocmai i-a devenit soţie.

Cei doi se cunosc din 2016, când Romina l-a contactat pentru a-i vinde un avion.

„Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avionul Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreţinut cu fostul mare campion F1 şi au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziţionase de la firma la care ea lucra. (…) Chimia dintre cei doi (n.r. Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviaţia şi ingineria. Din acea zi au rămas nedespărţiţi”, a declarat un apropiat pentru cancan.ro.

Doar că, în 2016, Piero era căsătorit cu prima lui soţie, Floriana Nalin, iar lucrurile nu au fost tocmai uşoare pentru ei, până când Ferrari a divorţat în 2019 de cea alături de care îşi petrecuse 50 de ani din viaţă pentru a-şi continua relaţia de iubire cu Romina. 

Abia anul acesta au reuşit să-şi unească destinele, dar chiar şi acum au făcut-o într-o mare discreţie, pregătindu-le o surpriză prietenilor lor. Practic, cei doi şi-au invitat apropiaţii la nunta unor amici, care, la faţa locului, s-a dovedit a fi ceremonia lor. Totul s-a desfăşurat în fabulosul Capri, la renumitul restaurant Canzone del Mare, iar atmosfera a fost întreţinută de celebrul artist Al Bano - după a cărui soţie, Romina, a fost botezată însăşi Romina Gingaşu. După ceremonie, Romina şi Piero Ferrari au fost, într-adevăr, şi naşii prietenilor lor, Patricia şi Sabrin.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}