VIDEO Ela Crăciun și-a lansat oficial propriul podcast. Cu ce vine nou în peisajul online?

10 aprilie, 2024

Vedeta Antenei 3 lansează un nou proiect online, prin care vrea să facă tuturor accesibile informațiile medicale.

Ela Crăciun. FOTO: Sorin Stana/OK! România
Ela Crăciun. FOTO: Sorin Stana/OK! România

De Ziua Mondială a Sănătății și la 10 ani de când prezintă și produce cu succes emisiunea TV ,,Numai de bine”, Ela Crăciun a lansat podcastul ,,Cu Ela la doctor”, un proiect dedicat oamenilor mereu aflați în căutarea informațiilor corecte despre sănătate și starea de bine.

Oamenii se luptă cu prea multă informație neverificată, iar eu vreau să schimb acest lucru. Prin natura meseriei și prin dorința mea de a afla mai multe, iau contact constant cu medici, experți și specialiști a căror pricepere aduce claritate într-o vastitate a părerilor pe care le găsim la un click distanță de noi“, declară Ela Crãciun.

Un proiect firesc în evoluția carierei sale, pentru Ela Crăciun podcastul ,,Cu Ela la doctor” vine ca o continuare a întregii sale activități profesionale. După ce a debutat la pupitrul știrilor și și-a continuat cariera sa în televiziune cu propria sa emisiune ,,Numai de bine”, Ela Crăciun a lansat trei cărți fenomen dedicate mămicilor și a obținut multiple certificări în zona de parenting. În prezent, Ela Crăciun este una dintre cele mai active prezențe online, unde constant organizează workshopuri dedicate zonei de parenting.

De la finalul anului trecut, în timp ce era deja îmbarcată în provocarea de a urma o nouă facultate, Ela Crăciun a început să pună bazele acestui nou proiect, podcastul ,,Cu Ela la doctor”, o încununare a celor 10 ani dedicați în exclusivitate furnizării de informații corecte în zona de TV, acum într-un cu totul nou format și în zona online.

,,Atât pentru materialele pe care le creez pentru emisiune sau blog și conturile mele de social media, cât și pentru cărțile pe care le-am scris, mi-am dorit să aduc mereu în prim-plan părerea specialistului. Toată activitatea mea îndreptată de atâția ani în această direcție se va continua acum și în podcastul, care duce mai departe misiunea mea de a le aduce oamenilor o sursă sigură de informații medicale de calitate primite de la invitați cu expertiză în domeniu”, a completat Ela Crăciun.

Primul invitat al Elei Crăciun la noul său podcast este Andreea Popescu, un medic primar alergolog, care odată cu venirea primăverii și a declanșării multor alergii oferă informații importante atât despre declanșarea, cât și despre tratarea acestora.  

Cu o serie spactaculoasă de discuții alături de unii dintre cei mai reputați medici din România, podcastul ,,Cu Ela la doctor” face accesibilă tuturor informația care de cele mai multe ori se obține prin consultații uneori prohibitive pentru marele public și își propune să devină o voce de referință în domeniul online, acolo unde Ela Crăciun deține deja multiple premii și distincții.

FOTO: Sorin Stana/OK! România, FOTORecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg