VIDEO Ellen Paige  a recunoscut că e lesbiană

18 februarie, 2014
ellen paige 2 jpeg

La 26 de ani, starul filmului multipremiat „Juno“ a vorbit deschis pentru prima oară despre orientarea sa sexuală, în cadrul unei gale dedicate minorităţilor sexuale din Statele Unite.

La 26 de ani, starul filmului multipremiat „Juno“ a vorbit deschis pentru prima oară despre orientarea sa sexuală, în cadrul unei gale dedicate minorităţilor sexuale din Statele Unite.

Prezenţa lui Ellen Paige la „Human Rights Campain’s THRIVE“, eveniment organizat în sprijinul tinerilor din organizaţia LGBTQ, părea iniţial justificată de notorietatea sa.

Pe parcursul discursului ei, însă, Ellen a făcut un anunţ ce i-a determinat pe cei prezenţi să se ridice în picioare şi să o aplaude pentru curaj.

image

„Sunt aici în seara asta pentru şi eu sunt lesbiană. Şi poate pentru că pot să schimb ceva, să-i ajut pe alţii să aibă un parcurs mai uşor, în afara faptul că simt că e o obligaţie personală şi o responsabilitate socială. O fac şi dintr-un anume egoism, pentru că m-am săturat să mă ascund, să mint prin omisiune“.

„Am suferit mulţi ani, pentru că mi-era teamă să vorbesc despre asta. Spiritul meu a avut suferit, mintea mea a avut de suferit, relaţiile mele au avut de suferit. Iar astăzi stau aici cu voi, de partea cealaltă a suferinţei. Sunt tânără, e-adevărat, dar am aflat că dragostea şi frumuseţea ei, bucuria pe care o aduce, dar şi suferinţa, sunt e lucrul cel mai de preţ pe care-l poţi primi şi oferi, la rândul tău, ca fiinţă umană. Şi avem dreptul să ne exprimăm dragostea din plin, în mod egal, fără ruşine şi fără compromisuri“.

„Sunt prea mulţi copii care sunt marginalizaţi, respinşi sau, pur şi simplu, batjocoriţi doar pentru că sunt aşa cu sunt. Sunt prea multe abandonuri, prea multe abuzuri, prea mulţi rămaşi fără casă, prea multe sinucideri. Voi aveţi puterea să schimbaţi asta şi o faceţi zi de zi. Nu aveţi nevoie de mine să vă spun asta. Şi de-asta e puţin ciudat că sunt aici. Singurul lucru pe care vi-l pot spune este că vă mulţumesc pentru că m-aţi inspirat, că mi-aţi dat speranţă şi vă rog să continuaţi să schimbaţi percepţia lumii vizavi de cei ca mine!“.

Foto: capturăRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}