VIDEO "Eu şi alopecia vom fi prieteni de-acum!" Dezvăluire impresionantă a Jadei Pinkett-Smith

29 decembrie, 2021
1 jada 1 jpg jpeg

Actriţa în vârstă de 50 de ani a postat pe contul său de social media o filmare în care se înfăţişează cu sinceritate şi curaj şi vorbeşte despre problema pierderii părului cu care se confruntă

Jada Pinkett-Smith a mărturisit de ani buni că suferă de alopecie, iar acum a mai făcut un pas înainte, împărtăşindu-le fanilor o filmare în care o pot vedea exact aşa cum arată acum - actriţa şi-a filmat scalpul gol, evidenţiind o linie pe care părul nu mai creşte deloc. "Trebuie să vedeţi cum arată scalpul meu ca să nu creadă nimeni că am trecut printr-o operaţie pe creier", a scris actriţa. "În acest moment pot doar să râd", spune Jada în filmare. "Cu toţii ştiţi că mă lupt cu alopecia şi, dintr-o dată, într-o bună zi, apare linia asta aici, priviţi-o... Asta va fi pentru mine ceva mai dificil de ascuns. Aşa că m-am gândit să vă arăt şi vouă, ca să nu aveţi întrebări. Dar voi pune pe acea dungă liberă de păr nişte ştrasuri şi în felul ăsta îmi voi face o coroană. Asta voi face", a spus ea, pentru a puncta că nu se va lăsa doborâtă de această problemă, alegând să aibă o atitudine pozitivă. Jada a mai vorbit despre această afecţiune şi în luna iulie, când şi-a ras complet podoaba capilară: "Fiica mea, Willow, m-a inspirat să fac asta, pentru că a venit momentul să-mi asum alopecia", a spus ea atunci.

3 jada 2 jpg jpeg

Prima dată când a dezvăluit că suferă de alopecie a fost în 2018, la emisiunea ei online, Red Table Talk: "A fost terifiant când am descoperit prima dată. Eram la duş într-o zi şi m-am trezit cu smocuri de păr în mâini. M-am gândit: Dumnezeule, chelesc?!". Între timp, Jada a apelat la un tratament pentru a încetini pierderea părului: "Fac nişte injecţii cu steroizi care par să ajute, dar nu să vindece complet. Aşa că sunt deschisă şi la alte idei." Un studiu efectuat de Academia Americană de Dermatologie a arătat că 75% dintre bărbaţii care se confruntă cu pierderea părului se simt mai puţin încrezători în relaţiile interpersonale, iar 60% dintre ei au fost victimele unor glume pe tema problemei lor dermatologice. Deşi alopecia este mai des întâlnită în rândul bărbaţilor, femeile sunt supuse unui stres emoţional mai ridicat din cauza afecţiunii întrucât nu se mai simt atrăgătoare. În acest context, Jada şi-a dorit încurajarea celor care se confruntă cu aceeaşi problemă, transmiţându-le că trebuie să-şi păstreze starea pozitivă chiar şi atunci când nu mai pot ascunde această problemă.  

stanga
dreapta
1 jada 1 jpg jpeg
3 jada 2 jpg jpeg

        View this post on Instagram                       A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

View this post on Instagram

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg