VIDEO Florin Ristei și logodnica lui, Naomi, au gătit şi ne-au servit veşti calde la "Chefi la cuţite"

5 octombrie, 2022

La aproape doi ani după ce s-au cunoscut pe scena X-Factor, cei doi îndrăgostiţi au venit să ne arate că fac o echipă bună şi în bucătărie şi să dezvăluie puţin din relaţia lor.

Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg

Florin Ristei şi logodnica sa, Naomi Hedman, au fost invitaţii surpriză de ieri seară de la "Chefi la cuţite". Vizibil îndrăgostiţi şi foarte veseli, cei doi au reuşit să binedispună întreaga echipă de filmare cu glumele lor şi cu râsetele lor molipsitoare.

Liderul trupei Freestay recunoaşte că "a fost dragoste la prima vedere", fiind şi acum un subiect sensibil pentru el, care îl face să roşească. Însă, prezentatoarea Gina Pistol a punctat foarte bine momentul, amintindu-şi cum Florin Ristei, din postura de jurat X-Factor, s-a schimbat la faţă atunci când pe scenă a intrat Naomi Hedman, ca nou concurent. Naomi nu ştia că o place şi, timp de trei luni, anume perioada între audiţii şi bootcamp, Florin a stat ca pe jar până a revăzut-o. Şi, din acel moment, "n-am mai lăsat-o să plece. Nu mai are voie să plece." Naomi spune, însă, că Ristei a luat măsuri în acest sens: "Mi-a luat paşaportul. Toată lumea credea că eu vreau să rămân aici", a glumit ea. "Am rămas pentru Florin."

Ajunşi în platoul "Chefi la cuţite", cei doi au gătit împreună pui marocan şi couscous, după o reţetă găsită de Naomi pe internet, în timpul pandemiei - la care a contribuit şi Chef Nicolai Tand, cu câteva sfaturi şi un condiment preţios.

Ce spune Naomi despre mâncarea româneacă? "E bună, gustoasă. Îmi plac gulaşul, ciorba. Îmi place România, cu munţii şi plajele ei, mâncarea e bună, iar oamenii sunt amuzanţi." Totodată, manechinul britanic le-a oferit doamnelor şi un truc cu care pot deschide mai repede un borcan, fără a-i solicita ajutorul vreunui bărbat. "Vezi? Nu avem nevoie de voi. Doar vă dorim".

Florin şi Naomi sunt fani "Chefi la cuţite", iar preferatul englezoaicei este Chef Florin Dumitrescu. "Spune-le că Florin o să ne gătească la nuntă", i-a spus Naomi logodnicului său. "Da, aşa e. Şi Nicolai o să ne gătească la nuntă. Toţi vor să ne gătească la nuntă", a spus Florin. "Sau o să avem mai multe nunţi la care o să ne gătească", a glumit ea.

Şi, cât timp au povestit, au şi gătit, iar preparatul lor, servit tradiţional cu ceai cu mentă, a şi plecat spre jurizare. Cumva de aşteptat, cei doi au primit trei cuţite, iar Naomi a fost pusă să aleagă între cele două cuţite-recompensă oferite la final: cel negru, pentru a merge mai departe în concurs, sau cel auriu, rezervat vedetelor care se rezumă la o singură prestaţie culinară. Ce a ales vedeţi în înregistrare.

FOTO: capturi video



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg