VIDEO Gabriel Cotabiţă, primele declaraţii după ce şi-a revenit complet

22 septembrie, 2015
Gabriel Cotabita jpeg
image

Slăbit, cu vocea uşor schimbată, dar la fel de optimist, artistul a transmis, via Facebook, un mesaj tuturor celor care l-au susţinut în această perioadă grea din viaţa lui.

O zi liniştită. Au fost primele cuvinte ale lui Gabriel Cotabiţă pentru toţi cei care l-au susţinut în momentele de cumpănă. Le-a mulţumit pentru prima dată şi le-a adresat primul mesaj de când a ieşit din comă.

„Dragii mei, mă bucur că am ocazia să vorbesc cu voi în acest moment. Vreau să vă mulţumesc pentru toate gândurile bune, toate urările pe care mi le-aţi acordat în această perioadă. Şi fiţi convinşi că foarte curând ne vom revedea. Aşa că, până atunci, cu mare drag, vă urez să aveţi o zi liniştită!“, a fost mesajul filmat pe care Gabriel Cotabiţă l-a postat pe Internet.

[embed]https://www.facebook.com/gabriel.cotabita/videos/vb.1384617906/10207819646834163/?type=2&theater[/embed]

De vreo două luni, Gabriel Cotabiţă se afla acasă, unde este îngrijit de iubita cu 30 de ani mai tânăra, dar şi de cele trei fete. Chiar dacă este bine, cântăreţul mai are nevoie de o bună perioadă de recuperare. De altfel, va mai dura până acum el va urca, din nou, pe scenă.

"Merge aproape în fiecare zi la logoped. Poate să vorbească, însă nu cursiv. Uneori îşi găseşte cu greu cuvintele. Alteori are nevoie de câteva secunde pentru a putea spune ceva. Însă, aceste lucru vor dispărea puţin câte puţin. Este nevoie de timp, răbdare şi mult exerciţiu. După ce va reuşi să pronunţe cursiv, Gabi va lua lecţii de canto, pentru a-şi recupera claritatea vocii. Mai are mult de muncă", a mărturisit un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro, la începutul lunii septembrie.

Cadoul de revenire a fost clipul lansat astăzi. O melodie pe care a compus-o şi o interpretează împreună cu Matteo, „Ce zi liniştită“.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg