VIDEO Haddaway a lansat videoclipul filmat la Bucureşti, în care apare şi iubita lui româncă

23 iulie, 2021
1 haddaway jpg jpeg

Artistul vine des în România, iar pe 18 septembrie va face parte din grupul de artişti care va cânta la „Forever Hit”, evenimentul muzical de la Arena Naţională din Bucureşti.

Anul 2021 vine cu multe surprize din partea lui Haddaway, celebrul artist care a cucerit lumea odată cu lansarea hit-ului „What Is Love”. Luna trecută, el a venit în România şi a filmat cel mai nou videoclip, pentru piesa „And Now”. Tot atunci, starul originar din Trinidad Tobagospunea că se simte ca acasă în ţara noastră.

„Am câţiva prieteni foarte buni, o familie pe care o iubesc, mi se pare că oamenii sunt deosebiţi. Am auzit atâta muzică latino în România, decât în toata Europa, mă întreb unde sunt, sunt în Costa Rica, ce se întâmplă?”, a spus Nestor Alexander Haddaway, pe numele său complet, într-un interviu pentru „Observator”. „Îmi place viaţa de noapte, să mă plimb prin oraşul vechi, să mă cunosc cu toată lumea, nu văd niciun fel de infracţiune, nu văd niciun fel de stres, sunt foarte relaxat aici.”

Mai mult, unul dintre lucrurile care îl convinge să revină de fiecare dată în România este chiar iubita sa, care este româncă. „Iubita mea e româncă, avem o relaţie stabilă de 4 ani. Locuim împreună şi în străinătate. Facem şi afaceri împreună şi ne înţelegem foarte bine”, a mai spus artistul.

Haddaway a venit prima oară în România în anul 1993, chiar după lansarea piesei „What is love”. „Am venit pentru a face un concert sponsorizat de stat, cred că aşa se întâmpla pe atunci, am facut plimbări lungi, nu existau restaurante pe malul lacului. Era dupa era lui Ceauşescu, erau vremuri diferite, dar uitaţi-vă în jur, e uimitor ce se întâmplă!”

S-a îndrăgostit iremediabil de ţara noastră şi de 28 de ani tot revine aici. În total, artistul petrece cam 2 luni pe an pe meleaguri româneşti. Şi pentru că s-a îndrăgostit de ţara noastră, vedeta a şi achiziţionat un apartament aici. „Am un apartament în Stejarii, are 176 metri pătraţi, e înconjurat totul de pădure, e un vis. Petrec în România cam 2 luni pe an, am făcut şi revelionul în Bucureşti anul acesta, la Palatul Parlamentului”, a mai dezvăluit el.

„And Now” este prima piesă pe care artistul o lansează într-o perioadă în care muzica a fost ca o „gură de aer proaspătă” pentru toată lumea. Single-ul face parte dintr-o serie de 18 piese pe care artistul le-a scris în cinci săptămâni.

 „Destul de amuzant că în această perioadă COVID-19, imaginaţia creativă este atât de vie. M-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă a mea, muzica. Este singurul lucru care mă menţine sănătos, creativ şi echilibrat – ŞI ACUM”, povesteşte artistul stabilit în Germania.

Compus de către Haddaway şi Paul Keenan, „And Now” este despre prezent, despre momentele de care trebuie să profităm şi să le vedem la adevărata lor valoare, de persoanele care ne sunt alături şi de tot ceea ce putem construi împreună. Cât despre videoclip, acesta a fost filmat integral la Bucureşti şi în el apare şi iubita lui, într-o secvenţă filmată pe un motor. “Iubita mea apare în ultimul meu clip, pentru câteva secunde.“

Haddaway a devenit renumit în 1993 odată cu hitul “„What Is Love “, ce a devenit un real succes la nivel mondial. Single-ul a intrat în top 10 cele mai de succes piese timp de peste 52 de săptămâni în unele ţări, s-a clasat pe locul 2 în chart-urile din Germania şi Marea Britanie, pe locul 11 ​​în SUA şi nu numai.

Haddaway a urcat şi pe scena Diskoteka Festival, în urmă cu doi ani la Timişoara. Evenimentul a strâns atunci peste 100.000 de persoane în cele trei zile de distracţie. Anul acesta organizatorii au decis să facă un festival de o zi, pe Arena Naţională din Bucureşti pe 18 septembrie, acolo unde se vor reuni peste 20 de nume mari ale anilor ’80 şi ’90. Aşa a luat naştere „Forever Hit”, cea mai mare discotecă în aer liber din Europa.

„Sunt Brand Ambassador pentru Forever Hit, cea mai mare discotecă în aer liber din Europa. Abia aştept să urc pe scenă, mereu m-am simţit bine în România. O să fie peste 20 de nume mari ale anilor 80 şi 90”.Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg