VIDEO Încă un detaliu romantic: Jennifer Lopez i-a cântat lui Ben Affleck la nunta lor

28 august, 2022

O înregistrare de la nunta din Georgia ne-o arată pe JLo oferindu-i un recital privat mult iubitului ei soț.

Jennifer Lopez a cantat la nunta cu Ben Affleck (3) jpg

Cum să nu fie starul hollywoodian copleșit de atâta atenție din partea fostei-actualei iubite-soții, când Jennifer Lopez a orchestrat totul ca pe un spectacol, cap-coadă? Pe lângă fuga lor în Las Vegas, pentru un moment unic, doar al lor, trăit ca în filme, nunta din Georgia a părut un vis. Un vis în alb, cu miri precum doi prinți, furând atenția lumii întregi.

Căci, pe lângă iubire, Jennifer Lopez își dorește multă atenție și multe aplauze. Și, dacă atenția publicului a stârnit-o încă de când s-a împăcat cu iubitul ei de-acum 20 de ani, a punctat și la capitolul entertainment, oferindu-le invitaților săi spectacolul vieții lor.

Însă cel mai flatat a fost Ben, care pare să nu-și mai revină din atâta atenție și dovezi de romantism, și căruia JLo i-a oferit un adevărat recital privat. Așezat pe scaun, exact ca la un show în care un spectator are surpriza de-a fi invitat pe scenă și de a i se cânta un refren cu dedicație, Ben a privit cu proaspăta lui soție (a doua, după Jennifer Garner) îi cânta, secondată de fetele din trupa de dans și backing vocals.

La rândul ei, JLo era foarte în elementul ei și a cântat și a dansat, mai ceva ca la repetițiile pentru un mare concert. Totul în acea fabuloasă rochie cu perle, de inspirație vintage, a treia creație a casei Ralph Lauren purtată la nuntă.

Noua înregistrare a făcut deja înconjurul internetului, iar fanii lui Jennifer Lopez sunt în extaz, mulți fiind invidioși pe norocul pe care-l are Ben Affleck. El, însă, pare cam epuizat, într-o lună de miere petrecută în Italia care ar fi trebuit să fie cea mai fericită.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg