VIDEO Ingrid Vlasov se relansează

20 octombrie, 2014
10628537 778626722200639 8344117185671764422 n jpeg

Deşi a avut un an greu, marcat de arestarea tatălui său şi de un declin în afaceri, designerul român preferat al lui Lady Gaga şi primul creator din România care şi-a prezentat colecţiile la celebra Săptămână a Modei de la Paris are puterea de-a se reinventa.

Deşi a avut un an greu, marcat de arestarea tatălui său şi de un declin în afaceri, designerul român preferat al lui Lady Gaga şi primul creator din România care şi-a prezentat colecţiile la celebra Săptămână a Modei de la Paris are puterea de-a se reinventa.

„Senzualitate,dantelă .... mister. That's my style“ este mesajul lui Ingrid Vlasov, care ne invită să-i urmărim noul blog de modă şi stil, semn că, în ciuda problemelor din ultimul an, designerul a hotărât să nu renunţe la domeniul în care s-a făcut remarcată.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

„De 20 de ani creez ... creez poveşti de modă descrise. ingridvlasovstyle.com este o nouă poveste. Scrisă, nu descrisă“, îşi explică Ingrid noul proiect.

image

Iată şi o mostră de stil:

“Consider pantofii cele mai importante bijuterii, atât ziua, cât şi seara. Dacă din cel mai ieftin tifon poate ieşi cea mai fină rochie, din cele mai ieftine materiale nu vor ieşi niciodată cei mai fini pantofi. În opinia mea, pantofii trebuie să îndeplinească 2 condiţii: toate femeile să-şi dorească să te descalţe de ei, toţi bărbati să-şi dorească să rămâi încălţată cu ei. Punct .”

image

Cât despre colecţiile sale, Ingrid a punctat poate cel mai important succes, după prezenţa repetată la celebra Săptămână a Modei de la Paris: hainele sale au ajuns în garderoba lui Lady Gaga.

image
image

Ingrid Vlasov e măritată de 11 ani cu fostul manechin Marian Nedelcu şi trăieşte de ani buni la Paris, unde-şi creşte fiica, pe Noelle (9).

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness