VIDEO Iulia Vântur debutează la Bollywood

3 februarie, 2014

Prietenia vedetei Pro TV cu starul bollywoodian Salman Khan a început să dea roade. Aceasta şi-a pregătit deja lansarea în industria de film indiană într-o producţie ce va debuta în luna martie.

Prietenia vedetei Pro TV cu starul bollywoodian Salman Khan a început să dea roade. Aceasta şi-a pregătit deja lansarea în industria de film indiană într-o producţie ce va debuta în luna martie.

După ce a dansat de câteva ori pe ringul visurilor de la "Dansez pentru tine", Iulia Vântur are acum prilejul să danseze alături de doi actori indieni foarte îndrăgiţi la Bollywood, înconjurată de zeci de dansatori profesionişti. Numele româncei se află pe afişul filmului indian "O Teri", în regia lui Umesh Bhisht, cu Pulkit Samrat şi Sarah Jane Dias în rolurile principale.

„Producătorii au organizat un casting pentru songul «Ummbakkum» din filmul «O Teri» de care am aflat ulterior, de-abia după ce m-au cooptat în acest proiect. S-a întâmplat ca producatorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, m-au văzut şi în emisiunea «Dansez pentru tine» şi astfel a venit propunerea pe care, sincer, am luat-o drept o glumă. Deşi mai primisem anterior alte oferte de a apărea în song-uri la Bollywood", a povestit Iulia Vântur despre felul în care a fost selectată pentru apariţia din pelicula "O Teri".

Iulia Vântur s-a simţit foarte bine de-a lungul celor două zile de filmare pe care le consideră o experienţă inedită. "Am lucrat cu o echipă extraordinară care m-a făcut să mă simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionişti, cu o condiţie fizică extraordinară care m-au dus cu gândul la baletul emisiunii «Dansez pentru tine»", a spus Iulia despre echipa cu care a lucrat.

Iulia a repetat coregrafia cu Remo D'Souza, cel mai bun în acest domeniu din India şi s-a ridicat la înălţimea partenerilor săi. Costumele Iuliei au fost realizate special de doi dintre cei mai buni designeri indieni, Ashley Rebello şi Alvira Agnihotri, şi au reprezentat o combinaţie între stilul western şi cel indian.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg