VIDEO Jada Pinkett Smith, goală într-un videoclip

26 septembrie, 2012
564451 10150753863681320 1304508373 n jpeg

E-o adevărată modă printre celebrităţile hollywoodiene să se dezbrace pentru vreun clip, fie el comercial sau social, doar-doar vor atrage atenţia asupra mesajului producătorilor. Sau, mai curând, asupra trupului lor bine făcut.

E-o adevărată modă printre celebrităţile hollywoodiene să se dezbrace pentru vreun clip, fie el comercial sau social, doar-doar vor atrage atenţia asupra mesajului producătorilor. Sau, mai curând, asupra trupului lor bine făcut.

Soţiei actorului Will Smith i s-a propus să-şi lepede hainele pentru un material video care e parte dintr-o campanie ce atrage atenţia asupra ororilor generate de traficul de persoane. Cea care a avut această idee este actriţa Salma Hayek, implicată în acest proiect social, fapt pentru care Jada a acceptat pe loc provocarea.

Vedeta de culoare cântă şi se contorsionează, complet goală, într-o cameră lipsită de mobilier, în acest videoclip al piesei în limba spaniolă „Nada Se Compara“. Clipul a fost creat pentru a spori gradul de conştientizare a populaţiei în legătură cu ororile generate de traficul de persoane. Campania se intitulează „Don't Sell Bodies“.

„Nici nu pot să vă spun de câte ori mi s-a cerut să mă dezbrac complet într-un film, dar n-am acceptat niciodată. A fost suficient ca Salma să îmi ceară asta o singură dată, şi am făcut-o imediat. Fără discuţii. Asta arată cât de multă încredere am în ea şi cât de mult o ador. Mi-a spus: «Vreau să fii curajoasă! Aceasta este puterea pe care ei vor să ne-o fure - trebuie să o arăţi în clip!» Pasiunea ei a fost contagioasă. De fiecare dată când mă întâlnesc cu ea, are ceva să îmi ofere“, a declarat Jada Pinkett Smith pentru revista „More“. Actriţă, model, cântăreaţă şi compozitoare, Jada Pinkett Smith a înregistrat piesa "Nada Se Compara" cu trupa ei, Wicked Evolution.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg