VIDEO Jay Z, atacat violent cu pumnii şi picioarele de sora lui Beyonce, în lift!

13 mai, 2014
beyonce si jay z fericiti jpeg

Probleme în paradisul Knowles? În familia lor, ceva dramatic se petrece, de vreme ce sora divei, Solange Knowles, a fost filmată de camera de supraveghere din lift cum îl ataca fizic pe rapper, ameninţându-l şi lovindu-l cu pumnii şi picioarele, timp de câteva minute, după petrecerea de la Gala MET.

Probleme în paradisul Knowles?

În familia lor, ceva dramatic se petrece, de vreme ce sora divei, Solange Knowles, a fost filmată de camera de supraveghere din lift cum îl ataca fizic pe rapper, ameninţându-l şi lovindu-l cu pumnii şi picioarele, timp de câteva minute, după petrecerea de la Gala MET.

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Jay Z PHYSICALLY ATTACKED by Beyonce's Sister Solange - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Filmarea şocantă a fost obţinută şi de TMZ, dar ea a fost dată publicităţii fără acordul staffului Hotelului Standard, arătând detalii clare despre cearta violentă dintre artista de 27 de ani – despre care nu ştim de ce a fost atât de furioasă - şi cumnatul ei de 44 de ani. Se pare că Beyonce e surprinsă cum încerca să o calmeze pe sora ei mai mică, însă fără succes, aceasta lovind şi cu pumnii, şi cu picioarele în tatăl nepoţelei sale, Blue Ivy, ţipând la el câteva minute bune. Un bărbat ce părea a fi un bodyguard încearcă să ţină pe tânăra artistă, dar dgeaba, în timp ce Bé apasă butonul de urgenţe pentru a evita o scenă extrem de penibilă de faţă cu paparazzi de la parter.

Ce o fi având de împărţit cumnaţii, nu ştim încă pentru că nici purtătorii de cuvânt ai cuplului nu au comentat scandalul violent. Soţul lui Beyonce părea şocat şi afectat de ce tocmai se întâmplase, în timp ce Beyonce mima un zâmbet. Solange a plecat furioasă, înaintea lor. Cert este că toţi trei au încercat să mascheze proaspătul conflict din lift, ieşind din hotel şi plecând separat: surorile împreună şi Jay Z, singur.

Se speculează că Solange are probleme cu drogurile, de când şi-a anulat turneul european anul trecut. Hotelul Standard ameninţă că responsabilii de publicarea filmării scandaloase vor fi daţi în judecată. “Suntem şocaţi şi dezamăgiţi de această breşă a securităţii”, a spus un reprezentant al hotelului. “Investigăm urgent circumstanţele situaţiei şi vom lua măsuri împotriva responsabililor implicaţi”.

image

Totodată, faimosul cuplu de artişti a părut mai vessel ca oricând la un meci de baschet sâmbătă, în timp ce Solange a avut un concert în New York. Duminică, Jay Z a fost surprins fiind afectuos cu fiul cumnatei sale, Juelz (9). Mai mult, mogulul rap a fost ca un frate mai mare pentru Solange, timp de 10 ani, dar se pare că relaţiile lor s-au răcit de curând.

FOTO GETTY IMAGES, WENNRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg