VIDEO Jessica Simpson, “beată” şi “fumată” într-o emisiune

18 septembrie, 2015
12004090 1134972086517768 1360993112152975709 n jpeg

Interanuţii s-au distrat copios pe Twitter, după ce au urmărit o emisiune de lifestyle cu Jessica Simpson ca invitată… specială. Pentru că prezenţa ei de spirit a fost foarte… puternică, fanii intuind că vedeta fie era într-o stare de ebrietate avansată, fie drogată cu ceva “iarbă”. Altfel, cum se explică lipsa de echilibru şi cuvintele stâlcite şi poveştile bizare despre familia ei?

[youtube

Twitter a fost încins de comentarii foarte amuzante legate de starea blondei de 35 de ani, care, cu toate că a vrut să pozeze ca o femeie de afaceri serioasă, într-o rochie neagră, simplă, fanii şi-au dat seama că trebuie să se fi întâmplat ceva cu ea. Mamă a doi copii, Jess a părut agitată şi instabilă pe picioare, în timp ce discuta cu gazda emisiunii Home Shopping Network, Colleen Lopez. Vedeta a ţinut un discurs despre nuanţa gri şi a dezvăluit că sora ei, Ashlee, împarte blugii cu Evan Ross, soţul ei.

Comentarii precum:

Niciodată nu am mai urmărit HSN. Jessica Simpson pare beată moartă, aşa că e destul de interactiv. (Erika Rains)

Prietenul meu tocmai mi-a atras atenţia să mă uit la Jessica Simpson la HSN… e beată. E grozav! (Ken10)

Schimbam canalele şi am văzut-o pe Jessica pe HSN, m-am uitat câteva minute. Nu ştiu dacă e femeie de afacer, pare fumată! (Amy Nicole)

Mai mult, se pare că blondina de 35 de ani, care e căsătorită cu Eric Johnson de un an şi cu care are doi copii – o fată şi un băiat – s-ar fi ferit de camera de filmat, în mai multe momente din timpul emisiei de 2 ore, iar mama sa, Tina, i-a luat locul la un moment dat.

Însă nicidecum ca apariţia… deviantă a fostei cântăreţe să fi dăunat afacerilor, căci gazda emisiunii a comentat, alături de o poză cu Jess, pe Twitter, că evenimentul a fost un show bine vândut!

image


Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg