VIDEO Joe Biden îngrijorează din nou. S-a prăbușit, pur și simplu, pe scenă!

2 iunie, 2023

Președintele american a suferit un nou accident în public, iar adversarii politici au invocat încă o dată vârsta lui mult prea înaintată pentru un al doilea mandat.

Joe Biden   The White House 2 jpg

Joe Biden le-a dat din nou emoții mari membrilor din staff-ul său oficial, după ce a căzut în cursul unei ceremonii militare organizată la Academia Forţelor Aeriene din Colorado Springs, în vestul Statelor Unite.

La cei 80 de ani săi, liderul de la Casa Albă, care tocmai înmânase ultima diplomă, s-a împiedicat de un sac de nisip și, pur și simplu, s-a prăbușit pe scenă, în fața studenților, aparent fără urmări. După ce a căzut în față, sprijinindu-se pe mâini şi genunchi, unii și-au imaginat ce putea fi mai rău. Dar, după ce a fost ajutat să se ridice imediat de către un militar și de către gărzile sale de corp, președintele american a dat de înțeles că n-a fost decât o neatenție din partea sa.

Joe Biden, a cărui vârstă şi condiţie fizică sunt un subiect constant de atac dine partea unora dintre adversarii săi politici, a arătat imediat cu degetul spre sacul buclucaș, folosit vizibil pentru a asigura stabilitatea unui aparat pe scenă.

Cert e că șeful Statelor Unite a asistat apoi la finalul ceremoniei fără să pară afectat de cădere, ba chiar s-a fotografiat și a glumit cu studenții, liniștindu-și echipa că nu i s-a întâmplat nimic grav.

Casa Albă nu a oferit imediat nicio informaţie despre incident şi eventualele consecinţe ale acestuia. Dar să nu uităm că este, totuși, vorba despre cel mai în vârstă preşedinte pe care l-a avut America și că, în ciuda schimbării prefixului, el și-a depus candidatura la alegerile din 2024 pentru un al doilea mandat.

Totodată, ne amintim și că incidentul nu a fost primul de acest fel. În iunie 2022, Joe Biden a căzut pe ciment în timpul unei plimbări cu bicicleta, făcându-i pe mulți să se întrebe dacă nu cumva are probleme cu echilibrul și ar trebui să se retragă, pentru a duce o viață mai liniștită, ca orice octogenar.

Joe Biden si Kamala Harris   The White House 2 jpg

Însă, cum cel mai recent examen fizic a stabilit că acesta este sănătos, Joe Biden se încăpățânează să viseze că va rămâne la Casa Albă pentru alți patru ani. Sau măcar că o va putea instala pe Kamala Harris, vicepreședintele SUA și prima femeie care ocupă această poziție, în scaunul de președinte al Americii, ceea ce, da, ar fi o mișcare curajoasă.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg