VIDEO Katy Perry i-a înfuriat pe musulmani

26 februarie, 2014

Cel mai recent videoclip al cântăreţei a stârnit mare vâlvă în rândul comunităţii musulmane. Faptul că a interpretat-o pe frumoasa Cleopatra, regina egipteană, nu a fost marea problemă, ci imaginile cu peţitorii săi

Cel mai recent videoclip al cântăreţei a stârnit mare vâlvă în rândul comunităţii musulmane. Faptul că a interpretat-o pe frumoasa Cleopatra, regina egipteană, nu a fost marea problemă, ci imaginile cu peţitorii săi care purtau bijuterii cu referinţă la Allah – considerate “blasfemii” de musulmani.

Aceştia s-au simţit profund jigniţi că videoclipul “Dark Horse” conţine imagini defăimătoare din punct de vedere religios, aşa că au cerut vehement să fie interzis pe Youtube. com. Unul dintre cei ofensaţi de povestea din clip, în care un bărbat este transformat în pulbere, la fel ca şi pandativul său inscripţionat cu numele Allah în arabă, a înaintat o petiţie, numind clipul “extreme de controversat pentru publicul său, ca urmare a portretizării unei blasfemii”.

“La minutul 01:15, se vede un bărbat care este ars, în timp ce poartă un pandativ în forma cuvântului Allah, numele arab pentru Dumnezeu. Blasfemia este clar încadrată în videoclip, de vreme ce Katy Perry (care apare în opoziţie faţă de Dumnezeu) transformă credinciosul şi cuvântul Dumnezeu în flăcări.”, a mai scris reclamantul. „Folosirea numelui Lui Dumnezeu într-o manieră irelevantă şi dezagreabilă ar fi considerată nepotrivită de orice religie”.

Katy Perry (29) este cunoscută pentru videoclipurile sale colorate, amuzante şi fanteziste, însă a întrecut măsura, de această dată?

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}