VIDEO Kim Kardashian şi Kanye West au stabilit nunta!

6 martie, 2014

Paris, oraşul luminilor, 24 mai, anul acesta: este data la care starleta de 33 de ani îl va lua de soţ pe rapper, care a cerut-o acum câteva luni de zile, cu un fabulos inel cu diamant de 15 carate! Iar data este, din punct de vedere astronomic, cu totul specială...

Paris, oraşul luminilor, 24 mai, anul acesta: este data la care starleta de 33 de ani îl va lua de soţ pe rapper, care a cerut-o acum câteva luni de zile, cu un fabulos inel cu diamant de 15 carate! Iar data este, din punct de vedere astronomic, cu totul specială...

24 mai cade sâmbătă, însă invitaţii vor putea participa la mult-aşteptatul eveniment – mai ales de Kardashieni – pe parcursul mai multor zile, spun surse ale publicaţiei UsWeekly. În acea zi s-a prezis că o cometă va pătrunde prin atmosfera Pământului şi va oferi privitorilor o ploaie de meteoriţi fascinantă, care va lumina cerul. Se pare că-i un moment propice pentru un eveniment atât de emoţionant pentru cei doi viitori miri, nu?

Iar alegerea locului nu a fost grea, Kanye (36) şi Kim fiind îndrăgostiţi pur şi simplu de Paris. Aceştia merg adeseori în vacanţe acolo, dar şi pentru concertele artistului. În plus, şi sora vitregă a vedetei reality-show-ului Keeping Up With The Kardashians, Kendall Jenner, a defilat pe catwalk ca model pentru Givenchy.

Video: Kim şi Kanye, recent, la probe de ţinute pentru nuntă, în Paris:

Dacă vă întrebaţi de va fi o nuntă fastuoasă, cum se aşteaptă toată lumea devoratoare de monden, Kim a anunţat pe 25 februarie, în cadrul unei emisiuni radio, că ceremonia nu va fi mare. “Vom avea o nuntă foarte, foarte mică şi intimă. Cu cât ne apropiem de asta, realizăm că vrem ceva foarte strâns şi mult mai discret decât îşi imaginează lumea”, a spus Kim la KIIS FM, în discuţie cu Ryan Seacrest.

500 de invitaţi la fosta nuntă a lui Kim cu Kris Humphries, în 2011

Totuşi, la prima nuntă a starletei, cu baschetbalistul de care s-a despărţit 72 de zile după ce au devenit soţ şi soţie, au fost invitaţi 500 de oameni, iar evenimentul a fost filmat intens şi difuzat în show-ul familiei sale. De aceea, poate, Kanye nu vrea să se lase mai prejos, ne informează persoane citate de tabloidul Life&Style. “Kanye e obsedat de-a crea momente unice, cum a făcut cu cererea în căsătorie pe un stadion de basball. Acum, pregăteşte multe surprize pentru ceremonie, iar Kim habar n-are ce se va întâmpla la propria nuntă”, a spus o sursă.

Nunta pare că va avea loc în interiorul unui castel, Chateau d’Usse.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}