FOTO&VIDEO Melania Trump, prima apariție publică de la înmormântarea mamei sale

15 februarie, 2024

Încă în doliu și nepregătită să facă o baie de mulțime, fosta Primă Doamnă a Americii a apărut lângă soțul ei, pentru a-și arăta susținerea.

Donald Trump și soția sa, Melania, nu au cea mai bună perioadă. FOTO: Getty Images
Donald Trump și soția sa, Melania, nu au cea mai bună perioadă. FOTO: Getty Images

Când toată lumea se întreba, lunile trecute, unde este soția lui Donald Trump și de ce a lipsit din fotografia de familie de Crăciun, Melania Trump avea grijă de mama sa grav bolnavă, Amalija Knavs, care a și decedat, din păcate, la începutul lunii ianuarie.

Apoi, America avea s-o vadă pe fosta Primă Doamnă cu un chip împietrit de durere la înmormântarea Amlijei în Palm Beach, Florida, unde s-a reunit întregul clan Trump, pentru a-i fi alături în cea mai neagră zi.

La o lună de la acel moment, Melania Trump și-a făcut apariția discret sâmbătă seara, chiar la reședința familiei, Mar-a-Lago, la o gală organizată de către fan clubul lui Donald Trump, Trumpettes. Fostul manechin sloven a zâmbit și a salutat invitații, cu toții admirându-i ținuta elegantă, încă de doliu, ce-i drept - o salopetă neagră fără mâneci, cu talia marcată de o curea lată și purtată cu pantofi stiletto negi. Soțul ei a intrat la scurt timp după aceea în sală de ceremonii, iar cei doi s-au îmbrățișat și au schimbat câteva cuvinte timp de câteva momente.

Un alt videoclip filmat dintr-un unghi diferit a arătat-o pe Melania zâmbind și dând din cap soțului ei înainte de a se îndrepta spre scenă. Pe fundal se auzea melodia „Y.M.C.A.”, moment în care Donald Trump a executat pe scenă celebrul său dans pe care, în glumă, a spus că Melania urăște să-l vadă făcându-l.

Deși nu a socializat prea mult timp cu cei prezenți, Melania Trump și-a arătat astfel susținerea pentru candidatura soțului său și aprecierea pentru fanii acestuia, într-un moment în care lui Donald Trump i-a fost refuzată imunitatea totală, care i-ar fi permis să amâne procesele penale în care este implicat până după rezultatul alegerilor.

FOTO: Getty Images, capturăRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg