FOTO&VIDEO Melania Trump, prima apariție publică de la înmormântarea mamei sale

15 februarie, 2024

Încă în doliu și nepregătită să facă o baie de mulțime, fosta Primă Doamnă a Americii a apărut lângă soțul ei, pentru a-și arăta susținerea.

Donald Trump și soția sa, Melania, nu au cea mai bună perioadă. FOTO: Getty Images
Donald Trump și soția sa, Melania, nu au cea mai bună perioadă. FOTO: Getty Images

Când toată lumea se întreba, lunile trecute, unde este soția lui Donald Trump și de ce a lipsit din fotografia de familie de Crăciun, Melania Trump avea grijă de mama sa grav bolnavă, Amalija Knavs, care a și decedat, din păcate, la începutul lunii ianuarie.

Apoi, America avea s-o vadă pe fosta Primă Doamnă cu un chip împietrit de durere la înmormântarea Amlijei în Palm Beach, Florida, unde s-a reunit întregul clan Trump, pentru a-i fi alături în cea mai neagră zi.

La o lună de la acel moment, Melania Trump și-a făcut apariția discret sâmbătă seara, chiar la reședința familiei, Mar-a-Lago, la o gală organizată de către fan clubul lui Donald Trump, Trumpettes. Fostul manechin sloven a zâmbit și a salutat invitații, cu toții admirându-i ținuta elegantă, încă de doliu, ce-i drept - o salopetă neagră fără mâneci, cu talia marcată de o curea lată și purtată cu pantofi stiletto negi. Soțul ei a intrat la scurt timp după aceea în sală de ceremonii, iar cei doi s-au îmbrățișat și au schimbat câteva cuvinte timp de câteva momente.

Un alt videoclip filmat dintr-un unghi diferit a arătat-o pe Melania zâmbind și dând din cap soțului ei înainte de a se îndrepta spre scenă. Pe fundal se auzea melodia „Y.M.C.A.”, moment în care Donald Trump a executat pe scenă celebrul său dans pe care, în glumă, a spus că Melania urăște să-l vadă făcându-l.

Deși nu a socializat prea mult timp cu cei prezenți, Melania Trump și-a arătat astfel susținerea pentru candidatura soțului său și aprecierea pentru fanii acestuia, într-un moment în care lui Donald Trump i-a fost refuzată imunitatea totală, care i-ar fi permis să amâne procesele penale în care este implicat până după rezultatul alegerilor.

FOTO: Getty Images, captură



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg