VIDEO Moment emoţionant în tabăra de refugiaţi de la Siret. O fetiţă din Ucraina a fost sărbătorită de voluntari

5 martie, 2022
1 tabara de refugiati siret 4 jpg jpeg

O surpriză frumoasă, pusă la cale de pompierii militari şi de voluntari.

Puţine mai sunt bucuriile refugiaţilor ucraineni, plecaţi în grabă cu un mic bagaj şi cu copiii în braţe, prin frigul sfârşitului de iarnă. Dar, odată ajunşi la graniţă, obosiţi, înfometaţi şi sleiţi de puteri, voluntarii încearcă să le uşureze situaţia, primindu-i cu hrană caldă, adăpost şi o vorbă bună.

Se întâmplă ca, uneori, în aceste zile atât de gri şi incerte, să apară şi câte un eveniment deosebit, precum o naştere spontană a unui copil sau o aniversare, care dau un alt sens eforturilor tuturor.

O astfel de zi a trăit şi o fetiţă din Ucraina, care a ajuns în tabăra mobilă de la Siret chiar în preajma zilei sale de naştere. Desigur, nu a fost aniversarea pe care şi-ar fi dorit-o, pe care poate o plănuia de ceva timp. Dar a fost, cu siguranţă, unică, la care au contribuit pompierii militari şi voluntarii din tabără, după cum se vede într-o înregistrare postată pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne.

"Au aflat că este ziua ei. Din acel moment, cei din Tabăra Mobilă de la Siret s-au mobilizat. Cineva a plecat să caute un tort, ceilalţi au plecat după cadouri, iar un psiholog a mers să pregătească surpriza împreună cu mama Arinei, fetiţa care a împlinit 7 ani. Când totul a fost gata, toţi cei implicaţi s-au prezentat la cortul unde micuţa se afla. Ce a urmat... imaginile vorbesc de la sine!" este comentariul care însoţeşte filmuleţul din tabără.

"La mulţi ani, Arina! Îţi dorim ca acest coşmar pe care îl trăiţi să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naştere să o serbezi acasă. Mulţumim voluntarilor! Mulţumim pompierilor! Mulţumim tuturor celor implicaţi! Voi sunteţi ROMÂNIA!" este şi mesajul celor din Ministerul Afacerilor Interne.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg