VIDEO Moment penibil! Madonna a căzut de pe scenă!

26 februarie, 2015
cazatura jpeg

A vrut să aibă un moment spectaculos, însă a căzut în penibil. Ţinuta pe care a purtat-o Madonna la Brit Awards i-a pus în pericol reprezentaţia,

A vrut să aibă un moment spectaculos, însă a căzut în penibil. Ţinuta pe care a purtat-o Madonna la Brit Awards i-a pus în pericol reprezentaţia, făcând-o pe aceasta să ofere publicului un moment penibil pe care sigur nu-l va uita prea curând.

Prezentă după 20 de ani la Brit Awards, Madonna pregătise publicului o reprezenţie care să încheie graţios seara destinată premierii celor mai de succes cântăreţi britanici. Din păcate, cântăreaţa în vârstă de 56 de ani nu a luat în calcul anumite detalii vestimentare, cum ar fi faptul că pelerina Armani pe care o purta era prea strâns legată, şi a căzut pe spate, chiar în timp ce cânta.

image

Cu toate acestea, o adevărată profesionistă, Madonna şi-a revenit rapid şi s-a întors pe scenă pentru a termina de interpretat piesa ”Living for Love”.

Însă, momentul nu a scăpat de privirile agere ale fotografilor prezenţi şi a ajuns să fie intens mediatizat în presa internaţională.

Pe Twitter au apărut numeroase reacţii, printre care şi o replică de-a cântăreţei care îi asigura pe fani că totul este în regulă şi că pelerina sa fusese "legată prea strâns".Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg