VIDEO Nuntă de vis în Portofino! Cântăreața Sia a spus „Da“ sub o ploaie de trandafiri

10 mai, 2023

Artista pop australiană s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la Villa Olivetta, casa designerilor Stefano Dolce și Domenico Gabbana.

Sia nunta in Portofino   profimedia 0774833111 jpg

În sfârșit, Sia a ajuns la altar și i-a spus emoționată „Da“ alesului ei, Dan Bernard, sub o impresionantă arcadă cu trandafiri. Peisajul idilic, desprins parcă dintr-un film romantic, face parte din grădinile cu măslini și trandafiri ce înconjoară impresionantul conac botezat Villa Olivetta din Portofino, care aparține designerilor Stefano Dolce și Domenico Gabbana.

În fotografiile obținute de Page Six o vedem pe Sia îmbrăcată într-o rochie de mireasă mulată, de tip sirenă, realizată din dantelă Chantilly într-o nuanță de roz deschis, închisă pe gât și cu mâneci trei sferturi. Părul ei a fost coafat într-un coc prins în vârful capului, de care a fost prins un voal scurt, tivit cu același tip de dantelă roz.

Înainte de a face schimbul de jurăminte, personalul a fost văzut ajutând-o pe artistă să coboare treptele până la altarul de pe faleză, situată în același loc unde Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit anul trecut.

Dan Bernard, alesul interpretei hitului "Chandelier", a cărui identitate nu a fost cunoscută până acum, a purtat un costum albastru deschis cu papion și pantofi negri.

Mirii și-au jurat iubire așezați pe două jilțuri capitonate cu mătase bordo, plasate în fața a două mese cu picioare aurite - un mise-en-place de tip nobiliar italian, și și-au pecetluit uniunea de suflet cu un sărut sub o magnifică boltă de trandafiri roz și crem, întregul altar fiind înconjurat de aranjamente florale pastelate, iar mesele fiind decorate cu lumânări albe amplasate în pahare transparente.

Nu se știe când a început povestea de iubire dintre Sia și Dan Bernard, artista postând o singură fotografie cu iubitul ei în octombrie 2022.

Pe numele său întreg Sia Kate Isobelle Furler, artista a mai fost căsătorită cu Erik Anders, din 2014 și până în decembrie 2016.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg