VIDEO Otilia Bilionera și-a adus soțul turc la „Chefi la cuțite”. E prima lor apariție la TV!

6 aprilie, 2024

După o relație ținută departe de ochii publicului, artista și-a prezentat soțul la cel mai urmărit show culinar.

Otilia și Bekir sunt căsătoriți din luna august 2023. FOTO: captură
Otilia și Bekir sunt căsătoriți din luna august 2023. FOTO: captură

Otilia Brumă, artista care a făcut furori cu piesa „Bilionera”, a revenit în țară de mână cu soțul ei turc, pe nume Bekir Ali Karakas, și au gătit o specialitate tradițional turcească pentru cei patru jurați de la „Chefi la cuțite”: un preparat cu vinete umplute cu carne tocată și legume la cuptor, un deliciu din Asia Mică care este unul dintre preferatele româncei stabilite în Turcia.

Apariția ei alături de Bekir în cadrul show-ului culinar a fost o surpriză de proporții pentru fanii săi, știut fiind faptul că ea a tot evitat să-l arate lumii pe cel care a convins-o să ajungă la altar. Astfel, cu această ocazie, românii au avut ocazia să-l cunoască mai bine pe soțul artistei. Aceștia au făcut confesiuni savuroase despre viața de cuplu, dar și despre diferența de vârstă dintre ei - căci se pare că vedeta este mai mare cu 7 ani decât partenerul său.

„Suntem împreună de un an și câteva luni. M-a cerut și eu am acceptat, cum să nu accept! Ia uitați ce frumușel e! Am avut cununia civilă, o să facem și nunta. O s-o facem în Turcia. Acolo nunțile sunt destul de mari”, a povestit cântăreața, specificând faptul că la astfel de evenimente se pot strânge chiar și 1.000 sau 2.000 de invitați!

Ce spune Bekir despre Otilia Bilionera în bucătărie? „La mâncărurile sănătoase se pricepe, dar, dacă e vorba să facă o mâncare gustoasă, nu se pricepe. Dar eu mănânc orice face ea...” Și, ce să vezi, Otilia Bilionera i-a gătit chiar și colivă... al cărei gust Bekir l-a asemuit hranei pentru cai.

Soțul artistei a mai dezvăluit că are afaceri în diferite domenii precum: construcții, hoteluri și restaurante, chiar în Istanbul.

FOTO: captură TVRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg