VIDEO Owen Wilson a devenit tată

3 februarie, 2014

Actorul de comedie de 45 de ani are acum un nou moştenitor, după ce vestea că fosta lui antrenoare personală i-a născut un fiu, joia trecută. Vestea a fost anunţată sâmbătă, de revista People.

Actorul de comedie de 45 de ani are acum un nou moştenitor, după ce vestea că fosta lui antrenoare personală i-a născut un fiu, joia trecută. Vestea a fost anunţată sâmbătă, de revista People.

"Pot confirma că cei doi au un băieţel, născut joi dimineaţa", a spus purtătorul actorului de cuvânt, într-o declaraţie.

Fiul lui Caroline Lindqvist este primul copil pe care ea i l-a făcut, însă Owen mai este tatăl al unui băiat de 3 ani, conceput cu fosta lui prietenă, Jade Duell. Starul din Wedding Crashers a întâlnit-o pe Caroline în 2007, după ce acesta a încercat să se sinucidă din cauza despărţirii de Kate Hudson. Însă relaţia lor a fost una trecătoare, dar care a prins-o pe antrenoarea de 41 de ani exact după despărţirea de soţul ei, Dr Ritu Chopra, care nu ştia nimic despre aventura soţiei sale cu marele actor. Aceştia sunt în curs de divorţ

Apropierea dintre Caroline şi Owen Wilson a degenerat într-o relaţie de prieteni cu beneficii acum un an, iar vestea că aceasta a rămas însărcinată cu copilul lui a apărut în mai anul trecut. Actorul a fost foarte entuziasmat de ştire şi a promis că va avea grijă de cei doi, dar fără a avea o relaţie amoroasă cu mama copilului său.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}