VIDEO Primele declaraţii ale lui Dinu Maxer după divorţ: "Eu m-am reconectat, dar ea n-a mai putut"

30 martie, 2023

După anunţul despărţirii de soţia sa, Deea, artistul a ieşit să clarifice situaţia, pentru a nu exista supoziţii defăimătoare la adresa amândurora.

Dinu Maxer despre divorţ jpg

"Noi am fost un cuplu care s-a iubit foarte mult. La noi au primat fidelitatea, sinceritatea şi am fost fideli şi sinceri amândoi până s-au depus actele de divorţ, astfel încânt eu nu am ce să-i reproşez Deei, nici ea mie", a ţinut să puncteze Dinu Maxer la "Exclusiv VIP", după ce în media s-a lansat ipoteza că soţia sa ar fi avut o relaţie paralelă cu medicul estetician care i-a făcut lui Dinu o operaţie de blefaroplastie.

"Are o relaţie profesională. Ea a ales, din cauză că s-a împrietenit cu prietena doctorului, care este asociata lui în clinică, să facă şi acest job de PR. Îi place foarte mult şi şi-a dezvoltat această latură", a explicat el.

Care au fost motivele care au dus la divorţ?

Întrebat de Cristi Brancu în emisiunea sa, "Exclusiv VIP", de la Prima TV, ce s-a întâmplat în cuplul lor, de vreme ce până de curând păreau foarte fericiţi, Dinu Maxer a spus că "am fost acuzaţi că am prezentat o imagine falsă, dar nu este adevărat. Tot ceea ce am prezentat era ceea ce trăiam", spune el referitor la filmările făcute pentru reality show-ul "Mămici de pitici cu lipici" de la Antena Stars. "Într-adevăr, pe finalul emisiunii, din cauza problemelor noastre, am simţit şi noi că jucăm teatru, în sensul că n-am mai fi ieşit în parc cu copiii, dacă n-ar fi propus producătoarea. Altfel, vorbeam cum am fi vorbit oricum între noi."

Una dintre problemele apărute în cuplul lor pare a fi faptul că au evolut profesional diferit. "Ea a evoluat senzaţional, şi în domeniul MLM şi în PR, şi ceea ce am simţit eu a fost că ea m-a lăsat în urmă. (...) Eu, fiind artist, trăind în zona asta şi fiind un răsfăţat de soartă, nu m-am îmbogăţit niciodată, dar am trăit bine. Mi-am format un principiu de viaţă, care s-ar putea să supere multă lume: decât să fac eforturi să muncesc pentru 1.000 de euro în plus pe lună, mai bine n-o cheltui. Eu fixându-mi această limită, probabil că Deea s-a simţit îngrădită."

Adevărata problemă în mariajul său, spune Dinu Maxer, a fost iubirea. "Psihologii spun că dragostea ţine 5 ani. La noi, nu ştiu dacă a ţinut 17 ani şi jumătate, dar 15 sigur. Fiindcă iubirea noastră a început să scârţâie când a venit Maisa pe lume."

Prima dată când au vorbit despre divorţ a fost anul trecut, pe 15 august, când "am realizat că relaţia noastră s-a transformat într-o relaţie banală, platonică, fără nicio scântei. (...) Şi atunci am hotărât să ne aruncăm unul în braţele celuilalt şi am avut trei luni de iubire intensă, a fost ceva unic, după 18 ani nu credeam că aşa ceva se poate întâmpla, cu tot felul de experienţe, ca să reuşim să ne reconectăm. După părerea mea, eu m-am reconectat, dar ea n-a mai putut."

Dinu Maxer si Deea Maxer, divort (1) jpg

Deea Maxer s-a mutat pe aceeaşi scară din acelaşi bloc, tocmai pentru ca cei doi copii ai lor, Andreas şi Maisa, să nu resimtă şocul despărţirii.

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg