VIDEO Rod Stewart va împlini în curând 77 de ani, dar nu se poate abţine să nu facă filmuleţe pentru TikTok

20 decembrie, 2021
1 rod stewart pe tiktok la 77 de ani 1 jpg jpeg

La vârsta la care alţii se "pensionează", renumitul artist britanic şi-a făcut cont pe TikTok.

Nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva din partea marelui Sir Rod Stewart, care va împlini pe 10 ianuarie vârsta de 77 de ani. Dar, neconvenţional cum îl ştim, e hotărât să impună aşa-numitul stil "Rod & Roll" şi pe cea mai tânără reţea de socializare.

Cu un cont deschis recent pe TikTok, în luna octombrie, Rod Stewart şi-a făcut "debutul" în lumea creatorilor de filmuleţe cu o înregistrare în care şi-a anunţat fanii că-l pot găsi şi aici, unde promite să posteze conţinut distractiv. "TikTok a deschis o lume nouă pentru muzicieni şi fanii lor. Şi de-abia aştept să aduc brandul meu de "Rock and Roll" în comunitatea TikTok", spune el în primul filmuleţ postat. "Îmi place să găsesc noi căi prin care să-mi distribui muzica. Şi va fi o provocare pentru mine să văd cum va reacţiona la mesajele mele această imensă comunitate de iubitori de rock de pe TikTok", a încheiat el, cu intenţia de a-şi promova cel mai nou album, "The Tears of Hercules".

Luaţi prin surprindere de această mişcare, unii dintre fanii starului britanic s-au dovedit a fi mai conservatori şi i-au transmis că "Te-am urmărit vreme de 50 de ani, dar nu pe TikTok" sau "N-am de gând să-mi fac alt cont de socializare. Îmi pare rău, dar TikTok nu e pentru mine".

Cu toate acestea, Rod a mers mai departe cu ideea lui şi, după ce a înregistrat 1,1 milioane de vizualizări cu filmuleţul de debut, a urcat alte 18 video-uri, printre care unele de-a drepul ilare, filmate în faţa bradului de Crăciun. Primul dintre ele, filmat împreună cu soţia sa, Penny Lancaster, pe fundalul căruia se poate auzi hitul său, "Da Ya Think I'm Sexy", a atins cifra record de 16 milioane de vizualizări în doar o săptămână de la postare!

@sirrodstewart Thanks for showing us how it’s done! 🎄 🕺 💃🏻 #Christmas##FelizNavidad ##FestiveFashion ##ChristmasDecor ##Wint#erOutfit @penny.lancaster0 ♬ Da Ya Think I'm Sexy? - Rod Stewart

Thanks for showing us how it’s done! 🎄 🕺 💃🏻 #Christmas##FelizNavidad ##FestiveFashion ##ChristmasDecor ##Wint#erOutfit @penny.lancaster0

Şi, dacă tot a avut succes, a refăcut clipul, în acelaşi ambient şi cu aceeaşi muzică, alături de celelalte femei din familia sa, strângând alte 1,6 milioane de vizualizări. Nu-i rău pentru un septuagenar!

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg