VIDEO Shiloh Jolie-Pitt, demonstrație de streetdance într-un clip viral pe internet

23 septembrie, 2022

Fiica actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a surprins cu talentul său, aplaudat de fanii internauți.

angelina jolie si shiloh jolie-pitt

La cei 16 ani ai săi, Shiloh Jolie-Pitt este pregătită să se lanseze în lumea artistică cu un talent diferit de cel al celebrilor săi părinți. Rebela fiică a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a apărut într-un videoclip dansând streetdance alături de alte două fete, pe melodia artistei Doja Cat. Adolescenta i-a uimit pe fanii internauți cu mișcările ei, care i-au trădat interesul pentru acest stil de dans, pe care îl practică, se pare, la nivel semi-profesionist.

În clipul care ține șapte minute, care a fost înregistrat la Millennium Dance Complex din Los Angeles, Shiloh conduce trio-ul de dansatoare și face o figură frumoasă, pe ritmul piesei „Vegas”, de pe coloana sonoră a recent lansatului film „Elvis”, pe coregrafia gândită de Hamilton Evans (cel care a și urcat video-ul în mediul online).

Îmbrăcată sport, cu un tricou negru inscripționat Beatles, pantaloni și pantofi sport, Shiloh ne prezintă astfel o versiune a sa pe care chiar n-o intuiam. Totuși, urmăritorii săi par a fi deja familiarizați cu această imagine, fiica actorilor apărând în mai multe coregrafii realizate cu aceeași trupă. Totodată, observăm cum ea își exploatează în continuare această latură „unisex”, ca o extensie a acelor ani în care își dorea să fie mai mult băiat, decât fată. Asta cu toate că Angelina Jolie încearcă acum să-i scoată la iveală și feminitatea, cu atât mai mult cu cât se vede cu ochiul liber că a moștenit splendidele trăsături ale mamei sale - considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea! Prima ei concesie în acest sens: poartă cercei, ca toate fetele.

Videoclipul cu Shiloh, care a devenit viral pe rețelele de socializare, vine la câteva luni după ce aceasta a însoțit-o pe mama sa într-o călătorie în Cambodgia.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg