VIDEO Sora Juliei Roberts, găsită moartă în mod tragic

11 februarie, 2014

O altă dramă în lumea vedetelor: după moartea regretată a lui Philip Seymour Hoffman din cauza unei supradoze, iubita actriţă suferă acum, după ce mai tânăra ei soră vitregă, Nancy Motes,

O altă dramă în lumea celebrităţilor: după moartea regretată a lui Philip Seymour Hoffman din cauza unei supradoze, iubita actriţă suferă acum, după ce mai tânăra ei soră vitregă, Nancy Motes, a fost găsită fără suflare, tot din cauza drogurilor, afirmă publicaţia RadarOnline.

“Cu adâncă tristeţe, familia lui Nancy Motes confirmă că aceasta a fost găsită moartă în Los Angeles, ieri, în urma unei presupuse supradoze”, a fost declaraţia oficială a familiei, publicată luni. “Nu există încă un raport oficial din partea legiştilor. Familia este devastată şi şocată”.

Sora de mamă a Juliei Roberts avea 37 de ani când a fost găsită într-o casă din Los Angeles, duminică, stand într-o cadă plină de apă, conform legiştilor. Şi de vreme ce la locul faptei s-au găsit medicamente prescrise, se ia în calcul şi varianta că Nancy ar fi murit fie din cauza unei supradoze accidentale, ori că s-a sinucis. Tot legiştii au indicat că s-a găsit şi un bilet de adio în locuinţă.

Faima Juliei Roberts, prea greu de suportat

Nancy a avut multe probleme de-a lungul vieţii, din cauza surorii sale celebre, fiind obsedată de greutatea sa. Mai mult, se pare că Julia Roberts, frumuşica pe care o ştim noi, ar fi tachinat-o tot timpul privind silueta sa, fapt pentru care a recurs de curând la o măsură extremă: o intervenţie chirurgicală de bypass gastric acum un an şi jumătate.

“Când eram în liceu şi Julia era un adult, pur şi simplu îmi spunea mereu că sunt supraponderală”, a spus Nancy pentru NY Daily News, anul trecut.

“Făcea ca acest lucru să-mi fie foarte clar şi nu într-o manieră prea drăguţă”. Totodată, sora vitregă a actriţei de 46 de ani a recunoscut că a fost intimidată toată viaţa ei de faima acesteia.

Gurile rele mai spun că Julia Roberts dorea să boicoteze şi nunta surorii sale tinere, care dorea să se mărite cu John Dilbeck, pe care actriţa nu-l suporta şi pentru care nu voia să plătească nunta.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}