VIDEO Surpriză pentru fanii lor! De Valentine’s Day, Amadeus lansează o piesă romantică

14 februarie, 2015
amadeus show3 jpeg

Amadeus a lansat ieri, cu o zi înaintea sărbătorii indrăgostiţilor, Valentine’s Day, “E ziua noastră”, cea mai romantică piesă din cariera lor artistică. Melodia este compusă de Xenti Runceanu şi este interpretată de cele patru artist

Amadeus a lansat ieri, cu o zi înaintea sărbătorii indrăgostiţilor, Valentine’s Day, “E ziua noastră”, cea mai romantică piesă din cariera lor artistică. Melodia este compusă de Xenti Runceanu şi este interpretată de cele patru artiste alături de formaţia live cu care evoluează în concerte odată cu lansarea “Amadeus – The Show”.

“E ziua noastră” este interpretată vocal de Andreea Runceanu şi de Xenti Runceanu, iar instrumentalul este asigurat de Bianca Gavrilescu (vioară), Patricia Cimpoiaşu (violoncel, blockflute), Naomi Anelis (pian, clape), Ionuţ Fleancu (tobe).

“E ziua noastră este dedicată tuturor celor care iubesc şi care ştiu să păstreze o relaţie solidă trecând peste greutăţile de zi cu zi. Nu este nimic mai frumos pe lume decât iubirea, respectul şi devotamentul pentru persoana iubită şi nimic mai plăcut decât să aniversezi încă un an de relaţie frumoasă”, declară Andreea Runceanu.Muzica este compusă de Xenti Runceanu, iar versurile, scrise tot de el, sunt deosebit de sensibile.

image

“E ziua noastră” este inclusă în noul spectacol al trupei Amadeus, în formula de LIVE Band, cu care concertează la evenimente exclusiviste, corporate, dar şi la nunţi.

Andreea, Patricia, Bianca şi Naomi au alături un toboşar care oferă ritm pieselor originale sau coverurilor, dar şi pe Xenti Runceanu, fratele Andreei Runceanu, cel care compune şi produce piesele formaţiei, el evoluând în cazul de faţă la clape şi ca solist vocal.

Rezultatul este spectaculos. Bandul cântă live pe o scenă cu un ecran LED imens pe care se derulează proiecţii grafice în ton cu cele patru capitole ale concertului. Pentru un impact vizual şi mai mare, apelează la jocuri de lumini şi efecte speciale precum gheaţa carbonică.

Cele patru artiste schimbă trei ţinute, trecând de la rochii de seară albe, elegante, la rochii cu glitter auriu, extrem de sexy, şi salopete negre din material paietat ce le pun în evidenţă siluetele de manechine.

Cele patru artiste din Amadeus cântă acum şi cu voce şi au adaptat pentru noul show piese româneşti şi internaţionale, rezultatul fiind spectaculos.

Au în desfăşurător peste o sută de piese internaţionale şi româneşti, interpretate în propria variată. De la „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”, „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, până la cele autohtone ”Vrei să ne întâlnim sâmbătă seară”, „Fericirea are chipul tău”, „Acasă” (Smiley) sau chiar şi muzică populară.

Melodiile te fac să traversezi emoţii dintre care mai diverse, te fac să dansezi nebuneşte, dar să şi trăieşti cu sufletul fiecare acord de vioară, violoncel sau pian.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg