VIDEO Uite cum se antrenează Mircea Badea, provocat la un meci de K1

7 noiembrie, 2014

Un individ din grupul de motocicliştii acuzaţi că au bruiat intenţionat emisiunea “În gura presei”, în serile în care era difuzată din curtea postului Antena 3, vrea să-l facă K.O. în ring. Iar Badea de-abia aşteaptă confruntarea.

Un individ din grupul de motocicliştii acuzaţi că au bruiat intenţionat emisiunea “În gura presei”, în serile în care era difuzată din curtea postului Antena 3, vrea să-l facă K.O. în ring. Iar Badea de-abia aşteaptă confruntarea.

Mircea Badea a vorbit, în finalul ediţiei de ieri a emisiunii “În Gura Presei”, despre persoana care l-a provocat la un meci de K1, dar şi despre provocare în sine, despre care spus că "este o cretinitate din toate punctele de vedere".

„Ţineţi minte pe motocicliştii care au venit să facă scandal în faţă la Antenă? Au venit aici să bruieze emisiunea, nu că circulau cu viteză, aşa cum spune propaganda băsistă, au venit să bruieze în mod absolut intenţionat şi repetat emisiunea care se desfăşura în faţă la Antena 1”, a explicat Mircea Badea.

„O altă minciună, o altă manipulare de trei lei, băsită, este că ăla după care m-am dus eu că mi-a sărit rău muştarul şi mi-a sărit ţandăra, ăla m-a provocat la un meci de K1, de whatever. Deci nu ăla. Este un altul care a băgat capul în poză câteva zile mai târziu. Deci nu e ăla pe care l-am înjurat eu şi după care m-am dus, este un altul care a venit şi a băgat capul în poză şi a zis: „Badea, te provoc!”. Această provocare este o cretinitate, este o cretinitate din toate punctele de vedere. Dacă mâine unul care joacă ping-pong are senzaţia că am zis ceva nasol despre ping-pong vine şi zice „Badea, te provoc la un meci de ping-pong”. „Ca să?” „Ca să-ţi arăt că greşeşti”. Şi cam cum tu, care faci ping-pong, jucând un meci de ping-pong cu mine, care nu joc ping-pong, îmi vei demonstra mie că greşesc?”, a mai spus el.

Interesant este că, totuşi, prezentatorul Antenei 3 a luat în serios provocarea şi, ajutat de partenera lui de viaţă, Carmen Brumă, se antrenează pentru această întâlnire în ring, ca să-şi îmbunătăţească coordonarea ochi-mână şi viteza de reacţie.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Iar ca lucrurile să fie şi mai clare, Mircea Badea a revenit cu un comentariu pe pagina sa de Facebook:

„Aoleeeu!!!! Nu mai pot cu imbecilii ăştia din presp!!!! Am spus de o mie de ori, a spus şi el, motociclistul "jignit de Mircea Badea" este altul decât ăsta cu meciul lu' peşte. "Jignitu'" e dobitocul care venise mai multe seri la rând ca să facă deranj la emisiune. Ăsta cu meciul a băgat capul în poză mai târziu cu câteva zile.

P.S. Asta cu meciul e amuzantă maxim. Habar n-am cum voi face faţă la 40 de ani unei convenţii sportive care n-are absolut nicio legatură cu lupta reală. Motociclistu' nejignit cică e campion în conventia lui în care mă bag în premieră pentru mine şi vrea să mă facă K.O. Sunt fan! Să mă facă! Sunt de acord. Dar aş avea o rugăminte: să lovească tare!“.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}